Alahärmän Kisan yleisurheilukoulussa
jokainen lapsi on tähti!

Tämä juniorivalmennusryhmä-junnut (JVR-junnut) on suunnattu 8-13-vuotiaille (2013-2008 syntyneille). Etusijalla jatkaa jo aiemmin yu-kouluissa ryhdikkäästi mukana olleet urheilijat ja jotka ovat noudattaneet ryhmän sääntöjä. Tässä ryhmässä harjoittelu kohdistuu tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostava ja tulevaisuuteen tähtäävä.

Osallistumissäännöt: JVR-junnut on kisaryhmä ja edellyttää osallistumaan kilpailutoimintaan, piirinmestaruuskisat ovat pakolliset ja sen lisäksi tulee ryhmään kuuluvan urheilijan osallistua vähintään kahteen muuhun piirin alueella järjestettyyn kisaan, omien Härmässä järjestettävän kisan lisäksi. Kotikisassa myös urheilijan toiselta vanhemmalta/ tukihenkilöltä edellytetään osallistumaan kisojen eri tehtäviin, jotka ilmoitetaan järjestävän seuran, eli Kisan toimesta. Lisäksi tulee olla varautunut osallistumaan kökkä-tapahtumiin, seuran varainkeruun hyväksi, sekä mahdollisiin toimitsijatehtäviin EPU:n järjestämiin kisoihin. Seura maksaa kauden päätteeksi kisojen osallistumismaksut takaisin, kuitteja vastaan. Peruuntumisia tai jälki-ilmoittautumislisiä ei makseta. Kuittien lisäksi tulee täyttää ns. kilpailukortti johon täytettään kilpailijan nimi, kilpailun nimi, paikkakunta, pvm, lajimaksu, lajit, tulos ja sijoitus + kuva lähetetään some-vasaavallemme. Matkat kisapaikoille hoidetaan omakustanteisesti. Härmässä järjestettävät kisat ovat oman seuran jäsenille ilmaiset.

Tutustu kilpailuihin kilpailukalenteri.fi kautta. Haku-kohdasta voit valita piirin (lähialueet Etelä-Pohjanmaa ja Österbotten)

Yleisurheilukoulu on tiistaisin klo 17:00-18:30 ja torstaisin klo 17:30-19:00
HUOM! Toukokuussa harjoitukset vain tiistaisin. Kesäkuun alusta alkaa myös torstain treenit.

Ajanjaksolla 11.5. - 12.8.2021.
Maksu on 100 € (yu-koulu 80 € + kilpailulisenssi 20 €)

Linkki avautuu perjantaina 23.4.2021 klo 12.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 5.5.2021 klo 00.00
=========================================================
ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYNYT. JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ
=========================================================

Tervetuloa mukaan kesän yleisurheilukouluun!!