Alahärmän Kisan yleisurheilukoulussa
jokainen lapsi on tähti!

Juniorivalmennusryhmä (JVR) on suunnattu 10-vuotiaista ylöspäin tai talvikaudella treeneissä mukana olleet nuoremmat urheilijat. Tässä ryhmässä harjoittelu kohdistuu tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostava ja tulevaisuuteen tähtäävä.

Osallistumissäännöt: JVR on kisaryhmä ja edellyttää osallistumaan kilpailutoimintaan. Piirinmestaruuskisat (pm) ovat pakolliset ja sen lisäksi tulisi ryhmään kuuluvan urheilijan osallistua vähintään kahteen muuhun piirin alueella järjestettyyn kisaan, omien Härmässä järjestettävien kisojen lisäksi. Kotikisoissa myös urheilijan toiselta vanhemmalta/ tukihenkilöltä edellytetään osallistumaan kisojen eri tehtäviin, jotka ilmoitetaan järjestävän seuran, eli Kisan toimesta. Lisäksi tulee olla varautunut osallistumaan kökkä-tapahtumiin, seuran varainkeruun hyväksi, sekä mahdollisiin toimitsijatehtäviin EPU:n järjestämiin kisoihin. Seura maksaa kauden päätteeksi pm-kisojen osallistumismaksut takaisin, kuitteja vastaan. Muut kilpailut lajimaksuineen hoidetaan omakustanteisesti. Peruuntumisia tai jälki-ilmoittautumislisiä ei makseta. Kuittien lisäksi tulee täyttää ns. kilpailukortti johon täytettään kilpailijan nimi, kilpailun nimi, paikkakunta, pvm, lajimaksu, lajit, tulos ja sijoitus. Matkat kisapaikoille hoidetaan omakustanteisesti. Tutustu kilpailuihin kilpailukalenteri.fi kautta. Haku-kohdasta voit valita piirin (lähialueet Etelä-Pohjanmaa ja Österbotten). Somekanavia varten (FB/IG/www) lähetä some-vastaavalle seuraavat tiedot: Kilpailun- ja osallistujan nimi, sarja, tulos, sijoitus, kuvia ja mahdolliset omat ennätystulokset tai muuta mainittavaa kisoista. Lähetä tiedot WhatsAppilla numeroon 050 3272 320.

Harjoittelemme toukokuussa keskiviikkoisin ja lauantaisin (juoksukoulu maanantaisin). Kesäkuun ajan tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo 19.30-21.00. Heinäkuussa kentän sulkeuduttua, toivomme , että voimme toteuttaa yhteisiä kilpailumatkoja eri paikkakunnille ja pyrimme järjestämään harjoituksia kilpailujen välissä.
Heinäkuussa on myös yhteinen yu-koulujen päätöstapahtuma. Lisätietoa tästä tulee myöhemmin.
Ryhmä koostuu talvikaudella mukana olleista urheilijoista. Mikäli tämän toiminta kiinnostaa uusia osallistujia, niin ota reippaasti yhteyttä Sari Huhtaluhtaan puh. 040 7705 948.

Kausimaksu on 90 €. Kausimaksu sisältää ohjauksen ja ilmaisen osallistumisen Alahärmän Kisan järjestämiin kilpailuihin. Lisäksi jokaisen tulee hankkia lisenssi (20 €, 2010 ja myöhemmin syntneet) 2009 tai aiemmin syntyneet 30 € (HUOM! 30€ maksu ei sisällä Sporttiturvaa. Jos olette hankkineet lisävakuutuksia lapsellenne, kannattaa tarkistaa omalta vakuutusyhtiöltä, että kattaako vakuutus kilpailutoiminnan).

Lisenssin saat ostettua osoitteesta www.suomisport.fi

Varmista osallistumisesi ryhmään tiistaihin 9.5.2023 klo 00.00 mennessä.
==============================
ILMOITA TIEDOT TÄNNE
==============================

Tervetuloa mukaan juniorivalmennukseen!!
Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!