Alahärmän Kisan yleisurheilukoulussa
jokainen lapsi on tähti!

Juniorivalmennusryhmä (JVR) on suunnattu 10-vuotiaista ylöspäin tai talvikaudella treeneissä mukana olleet nuoremmat urheilijat. Tässä ryhmässä harjoittelu kohdistuu tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostava ja tulevaisuuteen tähtäävä.

Osallistumissäännöt: JVR on kisaryhmä ja edellyttää osallistumaan kilpailutoimintaan. Piirinmestaruuskisat (pm) ovat pakolliset ja sen lisäksi tulisi ryhmään kuuluvan urheilijan osallistua vähintään kahteen muuhun piirin alueella järjestettyyn kisaan, omien Härmässä järjestettävien kisojen lisäksi (HUOM. Ei kotikisoja 2024 kesällä). Kotikisoissa myös urheilijan toiselta vanhemmalta/ tukihenkilöltä edellytetään osallistumaan kisojen eri tehtäviin, jotka ilmoitetaan järjestävän seuran, eli Kisan toimesta. Lisäksi tulee olla varautunut osallistumaan kökkä-tapahtumiin, seuran varainkeruun hyväksi, sekä mahdollisiin toimitsijatehtäviin EPU:n järjestämiin kisoihin. Seura maksaa kauden päätteeksi pm-kisojen osallistumismaksut takaisin, kuitteja vastaan. Muut kilpailut lajimaksuineen hoidetaan omakustanteisesti. Peruuntumisia tai jälki-ilmoittautumislisiä ei makseta. Kuittien lisäksi tulee täyttää ns. kilpailukortti johon täytettään kilpailijan nimi, kilpailun nimi, paikkakunta, pvm, lajimaksu, lajit, tulos ja sijoitus. Matkat kisapaikoille hoidetaan omakustanteisesti. Tutustu kilpailuihin kilpailukalenteri.fi kautta. Haku-kohdasta voit valita piirin (lähialueet Etelä-Pohjanmaa ja Österbotten). Somekanavia varten (FB/IG/www) lähetä some-vastaavalle seuraavat tiedot: Kilpailun- ja osallistujan nimi, sarja, tulos, sijoitus, kuvia ja mahdolliset omat ennätystulokset tai muuta mainittavaa kisoista. Lähetä tiedot WhatsAppilla numeroon 050 3272 320.

Harjoittelemme sorakentällä maanantaisin klo 19.30-21.00. Viikon toinen harjoitus on Kauhavan yu-kentällä lauantai aamupäivisin. Ajat ilmoitellaan wa-ryhmään.
Ryhmä koostuu talvikaudella mukana olleista urheilijoista. Mikäli tämän toiminta kiinnostaa uusia osallistujia, niin ota reippaasti yhteyttä Sari Huhtaluhtaan puh. 040 7705 948.

Lisenssihankinta osoitteesta www.suomisport.fi

Tervetuloa mukaan juniorivalmennukseen!!

Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!