Alahärmän Kisan yleisurheilukoulussa
jokainen lapsi on tähti!

Juniorivalmennusryhmä (JVR) on suunnattu 10-vuotiaista ylöspäin tai talvikaudella treeneissä mukana olleet nuoremmat urheilijat. Etusijalla jo aiemmin yu-kouluissa ryhdikkäästi mukana olleet urheilijat ja jotka ovat noudattaneet ryhmän sääntöjä. Tässä ryhmässä harjoittelu kohdistuu tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelun luonne on innostava ja tulevaisuuteen tähtäävä.

Osallistumissäännöt: JVR on kisaryhmä ja edellyttää osallistumaan kilpailutoimintaan. Piirinmestaruuskisat (pm) ovat pakolliset ja sen lisäksi tulisi ryhmään kuuluvan urheilijan osallistua vähintään kahteen muuhun piirin alueella järjestettyyn kisaan, omien Härmässä järjestettävien kisojen lisäksi. Kotikisoissa myös urheilijan toiselta vanhemmalta/ tukihenkilöltä edellytetään osallistumaan kisojen eri tehtäviin, jotka ilmoitetaan järjestävän seuran, eli Kisan toimesta. Lisäksi tulee olla varautunut osallistumaan kökkä-tapahtumiin, seuran varainkeruun hyväksi, sekä mahdollisiin toimitsijatehtäviin EPU:n järjestämiin kisoihin. Seura maksaa kauden päätteeksi pm-kisojen osallistumismaksut takaisin, kuitteja vastaan. Muut kilpailut lajimaksuineen hoidetaan omakustanteisesti. Peruuntumisia tai jälki-ilmoittautumislisiä ei makseta. Kuittien lisäksi tulee täyttää ns. kilpailukortti johon täytettään kilpailijan nimi, kilpailun nimi, paikkakunta, pvm, lajimaksu, lajit, tulos ja sijoitus. Matkat kisapaikoille hoidetaan omakustanteisesti. Tutustu kilpailuihin kilpailukalenteri.fi kautta. Haku-kohdasta voit valita piirin (lähialueet Etelä-Pohjanmaa ja Österbotten). Somekanavia varten (FB/IG/www) lähetä some-vastaavalle seuraavat tiedot: Kilpailun- ja osallistujan nimi, sarja, tulos, sijoitus, kuvia ja mahdolliset omat ennätystulokset tai muuta mainittavaa kisoista. Lähetä tiedot WhatsAppilla numeroon 050 3272 320.

Harjoittelemme toukokuussa torstaisin. Kesäkuun alusta tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-19.30.

Ajanjaksolla 19.5.- 4.8.2022. Torstaina 26.5.2022 klo 17.00-18.00 vietämme perhepäivän merkeissä.

Ryhmään otetaan 20 urheilukoululaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kausimaksu on 90 €. Kausimaksu sisältää ohjauksen ja ilmaisen osallistumisen Alahärmän Kisan järjestämiin kilpailuihin. Lisäksi jokaisen tulee hankkia lisenssi (20 €, 2009 ja myöhemmin syntneet) 2008 tai aiemmin syntyneet 30 € (HUOM! 30€ maksu ei sisällä Sporttiturvaa. Jos olette hankkineet lisävakuutuksia lapsellenne, kannattaa tarkistaa omalta vakuutusyhtiöltä, että kattaako vakuutus kilpailutoiminnan).

Lisenssin saat ostettua osoitteesta www.suomisport.fi

Ilmoittautumislinkki on avoinna torstaista 5.5.2022 klo 7.00 alkaen ja sulkeutuu torstaina 19.5.2022 klo 00.00

================================
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT
================================

Jos ryhmä on ehtinyt jo täyttyä, voit jättää tietosi tänne mahdollisen peruutuspaikan saamiseksi.
Tervetuloa mukaan juniorivalmennukseen!!

Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!