AK - KJV N2

Härmä-Sali

Naiset kaatoivat kotona KJV:n 3-1, neljäs voitto viidestä pelistä

Naiset kaatoivat KJV:n kotona 3-1

Kisan naisten 2-sarjajoukkue otti kotonaan 3-1 voiton naapuriseura KJV:stä. Kun kevään jatkosarja on puolessavälissä, KISAn naiset ovat lohkon toisena ja voittaneet viidestä ottelustaan neljä.

Ottelu alkoi odottavissa tunnelmissa, sillä joukkueet eivät olleet aikaisemmin kohdanneet. KISA siirtyi pian 5-1 johtoon ja KJVkin heräsi pikku hiljaa peliin mukaan pysytellen muutaman pisteen tuntumassa. Peli eteni tasaisena ja KJV ohitti KISAn 14-15 ja 16-17 tilanteissa. Vaihdosta kentälle tullut Laimi Vainio piristi KISAn vähän jämähtänyttä peliä ja Ella Myllymäen ilmiömäinen kuuden pisteen aloitussyöttöputki (sisältäen 4 ässää) ratkaisi erän KISAlle 25-20.

Toinen erä lähti ensimmäisen tavoin liikkeelle KISAn heiluttaessa tahtipuikkoa 6-3 tilanteeseen. KJVn Eerika Koivuniemi kuitenkin pian nappasi tahtipuikon KJVlle ja pian oltiinkin jo 6-10 tilanteessa. Yleispelaajavaihtojen herättämänä ja Liine Ojaharjun hyökkäyksillä KISA pääsi hetkeksi mukaan peliin tilanteeseen 13-13, mutta KJV karkasi uudestaan 15-20 johtoon. Erän loppu mentiin KJVn hallinnassa päättyen 20-25 lukemiin.

Kolmas erä alkoi tutusti KISAN hallinnassa ja asettuen turvallisen tuntuisesti viiden pisteen johtoon 10-5 ja 15-10. Muutama turha vastaanotto- ja aloitusvirhe kuitenkin kostautui ja KJV vahvan hyökkäyspelin säestyksellä KJV kiri 24-20 katkolla olevasta eräpallotilanteesta 24-24 tasoihin. Tiukassa tilanteessa KISAn yleispelaaja Nea Kunnari takoi laidasta voimalla isommat pisteet kuin ehkä osasi arvatakaan, ja erä KISAlle 26-24.

Neljännessä erässä KJV osoitti, ettei aikonut luovuttaa ottelua tiukasta kolmannen erän tappiosta huolimatta. Erän alku pelattiin lähes yhtä maalia KISAn vastaanoton takellellessa ja estäen hyökkäysten valmistelut. KJV vei erää ensin 5-9 ja lopulta jo 8-14 ennen kuin aikalisä herätti joukkueen. Yleispelaaja vaihdolla ja parilla hakkuri Ella Myllymäen hyökkäyksellä KISA sai uskoa peliinsä. Kun päälle vielä yleispelaajan paikalle erän alussa vaihdettu Liine Ojaharju veti 5 pisteen ässäputken ja päälle toinen yleispelaaja Nea Kunnari takoi peräjälkeen voimalla kolme palloa lattiaan, oli KISA siirtynyt murskaavasti 8-14 tappiosta 21-15 johtoon. Vaihdot eivät enää piristäneet KJVn peliä ja KISA lasketteli 25-16 erävoittoon.

KISAlle otteluvoitto 3-1 ja taas kolme arvokasta sarjapistettä. Kentän tehokkaimpina palkittiin KJV:stä Eerika Koivumäki ja KISAsta Ella Myllymäki.

Ensi viikonloppuna, Sunnuntaina 10.2. klo 16:30 nähdäänkin heti perään toinen paikalliskamppailu kun Härmä-Saliin Kisan vastustajaksi saapuu Kauhavan Wisa.

Syksyllä KISA otti kahdesti Wisalta pataa tiukasti 3-2, mutta kevään ensimmäisessä pelissä Kauhavan kotiareenalla kuittasi KISAn naiset toisen niistä ottamalla makean 3-2 voiton.

Tule jännittämään kumpi vie ja kumpi vikisee ja kannustamaan KISA voittoon!