Huippuaikuisen valmennusvideo

Visio

Alahärmän Kisa tunnetaan laadukasta lentopallon juniorityötä tekevänä seurana, jonka toiminnan parissa sekä lapset että aikuiset vetäjät viihtyvät. Toiminnasta huokuva arvomaailma ohjaa urheilijoita, valmentajia, vanhempia ja muita seuratoimijoita kunnioittavaan ja kannustavaan käytökseen niin toisiaan kuin kilpailevien seurojen edustajiakin kohtaan.

Lapset ja nuoret saavat positiivisen kokemuksen urheilullisesta elämäntavasta ja sen ohella vahvat eväät ja mallit itsenäiseen kasvuun ja kehitykseen. Tätä elämäntapaa lapset ja nuoret toteuttavat myöhemmin omassa elämässään, ja jakavat sitä aikanaan omille lapsilleen, vaikka eivät löytäisikään lentopallosta sitä itselle lähintä urheilulajia.

Alahärmän Kisa on edistyksellinen ja ennakkoluuloton lentopallon kehittäjä, jota muiden seurojen on helppo lähestyä ja jonka toiminta koetaan raikastavana tuulahduksena muiden lajin harrastajien parissa.

Harjoitukset

Kisan juniorien lentopalloharjoitukset ovat avoimia tilanteita kaikelle yleisölle.
Tietenkin sillä edellytyksellä että siitä ei aiheudu häiriötä harjoitusten vetämiselle.

Erityisesti lasten vanhemmat ja perheenjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan.
Ja pelkästään katsomaankaan ei tarvitse tyytyä, jos toiminta näyttää mukavalta ja voisit ajatella tulevasi mukaan.

Ryhmien vastuuvetäjät suunnittelevat ja vetävät harjoitukset, mutta sitä monipuolisempia harjoituksia pystytään toteuttamaan ja sitä nopeammin lapset kehittyvät, mitä useampia avustajia on mukana työskentelemässä. Jos haluat olla mukana leikissä, niin vetäjät kertovat miten voit olla avuksi.

Turnaukset ja ottelut

Niin koti- kuin vierasturnauksiinkin ovat perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät toivottuja vieraita.
Kannustavat kotijoukot tekevät otteluista suuria juhlatapauksia.