Mukaan lentopallotoimintaan

Tarvitsemme jatkuvasti uusia innokkaita vapaaehtoisia niin valmennukseen, apuvalmennukseen kuin yhteisiin tehtäviin erilaisten tapahtumien onnistumiseksi. Tietysti kaipaamme myös koko ajan lisää pelaajia kaikkiin ikäluokkiin. Olemme kuitenkin pieni seura ja kukaan ei ole palkkalistoilla, mutta kuluista saa sopimuksen mukaan korvauksia.

Valmennus

Valmennustoiminnassa on jatkuva puute avustajista. Mitä nuorempia lapset ovat sitä enemmän he tarvitsevat yksilöllistä ohjausta oppimisessa. Yksi valmentaja ei mitenkään pysty tarjoamaan tarpeeksi opastusta. Vanhemmat ovatkin avainasemassa näissä asioissa.

Kyse ei siis aina ole valmentajan tehtävästä eikä osaamistakaan vaadita, pelkkä valmennukseen osallistuminen riittää alkuun. Valmentaja ohjeistaa kuhunkin harjoitteeseen oikean menetelmän. Mikäli haluat valmentajaksi seura maksaa lentopalloliiton järjestämät valmentajakoulutukset mitä löytyy kaikille tasoille.
Valmentajan tehtävä sitoo tietenkin harjoitus- ja kilpailuohjelman mukaisesti. Toki apuvalmentajien kanssa asioita voi sopia ja järjestellä.

Vapaaehtoisuus

Vapaaehtoisista on aina pulaa. Apua tarvitaan valmennustoiminnan lisäksi lentopallojaostossa ja erilaisissa peli- ja talkootapahtumien järjestelyissä. Peleissä niin kotihallissa kuin matkoillakin tarvitaan joukkueen johtajia, apuvalmentajia ja huoltajia. Tällä hetkellä seuran riveistä löytyy myös kaksi bussikortin omaavaa vapaaehtoista kuljettajaa pelimatkoille, niitä voisi olla enemmänkin. Eri alojen osaajista on aina apua ja jopa kulujen säästöä.
Kulujen kattamiseksi meidän on pakko kauden mittaan tehdä joitakin työsuorituksia kerätäksemme riittävät taloudelliset resurssit niin pelimatkoihin ja peliasuihin kuin pelivälineisiinkin. Näissäkin on vapaaehtoisilla ja vanhemmilla loistava tilaisuus auttaa seuraa.

Miten?

Mikäli sinulla tai lapsillasi olette kiinnostusta lentopallotoimintaan, voit kysyä lisätietoja somekanavien kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai vaikka somekanaviemme kautta.

aklentopallo@gmail.com.
www.facebook.com/aklentopallo
www.instagram.com/alaharmankisalentopallo