KauWi N2 - AK

Lentosotakoulun sali

Kisan Naisille Voitto Wisasta jatkosarjan avausottelussa!

KISAn naisille voitto Wisasta jatkosarjan avausottelussa !

KISAn naisten 2-sarjajoukkue kävi hakemassa makean voiton paikallisvastustaja Kauhavan Wisasta 2-3 (26-28,25-11,23-25,25-13,12-15) jatkosarjan avausottelussa Kauhavan lentosotakoululla.

Lähtökohta peliin oli, että syksyn alkusarjan kahdessa kohtaamisessa Wisa oli vienyt molemmat viisieräiset ottelut nimiinsä 3-2. Joten tasasta taistelua oli luvassa nytkin.

Ensimmäinen erä alku oli tasaista vääntöä molempien joukkueiden hakiessa tuntumaa peliin joulutauon jälkeen. Pian Kisan naiset ottivat ottelun hallintaansa ja veivät sitä hakkuri Ella Myllymäen ja yleispelaaja Petra Turusen ja Nea Kunnarin johdolla. Wisa kuitenkin sai pelinsä kasaan ennen erän loppua. Kisan kolme eräpalloa eivät tuottaneet tulosta ja Wisa kiri jo 25-24 ohi. Vaihdosta kentälle tullut Liine Ojaharju iski kuitenkin erävoiton kisalle lukemin 28-26.

Toinen erä oli taas Wisan hallintaa. Wisan onnistui erityisesti aloitusruudussa vaikeuttaen Kisan vastaanottoa. Erä Wisalle 25-11.

Kolmas erä oli taas sitten tasaista vääntöä. Tilanteesta 9-12 Wisa kuitenkin aloitti tiukan nousunsa ja oli viemässä erää 20-16 kun vaihdosta kentälle tullut Petra Turunen, Sanni Ollosen säestyksellä veivät Kisan rinnalle ja ohi ja tiukka erävoitto Kisalle 25-23.

Neljäs erä oli toisen lähes identtinen kopio. Wisa vei erää alusta sakka ja piti otteensa loppuun asti voittaen erän 25-13.

Viides erä näytti alussa menevän taas Wisalle, sen siirtyessä jo 6-2 johtoon. Kisan naiset kuitenkin luottivat omaan tekemiseensä, rauhallisella pelillä ja Sanni Ollosen ja Milla Lahtisen tehokkailla hyökkäyksillä nousivat tasoihin 11-11 ja siitä ohi Liine Ojaharjun päättäessä erän 15-12 KISAlle ja koko ottelun 3-2!