N2, N2-sarja

Kiisto - AK Team AK

Isolahden koulu Pallokatu 17, Vaasa

Taisteluvoitto Kiistosta numeroin 3-2

Eilen lentopalloa pitkän kaavan mukaan Vaasassa Kiiston vieraana. Ensimmäinen erä lähti joukkueella hyvin matkaan ja tohtisin jopa väittää että erä oli joukkueelta hienoista hallintaa. Erän lopussa kuitenkin ote herpaantui syöttövirheiden saattelemana ja erä Kiistolle pistein 25-23. Toinen erä oli melkoista tervan juontia... kun mikään ei onnistu ja pelaamisesta puuttuu yritys, niin tulos on sitten tämän kaltainen. Tämän seurauksena erä selvin numeroin vastustajalle 25-14. En tiedä mitä tapahtui joukkueen pelaajien pään sisällä toisen ja kolmannen erän välissä, mutta kentällä pyöri sen jälkeen ihan eri ilmeinen ja taisteleva joukkue 👍🤗. Seuraavat kolme erää vakuutavasti Kisalle numeroin 25-17, 25-13 ja 15-8. Pitkästä aikaa taisi itselläkin pysyä pulssi kentän laidalla alle sadan, kun tiesi ja luotti siihen että tämän joukkue kyllä hoitaa. Ottelun isot numerot Kisalle 3-2 ja kotiintuomisina pari sarjapistettä.

Team AK joukkueen parhaana palkittiin tänään Noora Viitala ja Kiistosta Emilia Riekki. Onnittelut molemmille!

Pelaajien valitsema MVP tänään Jemina Korkeatupa. Sanoisin myös, että Jemina pelasi eilen ehkä yhden parhaista peleistään 🤛😀.

Eniten pisteitä tehtailivat:

Yp, Julia Rantala 12p

Kt, Jemina Korkeatupa 10p

Yp, Elli Seppänen ja Kt/Yp roolia pelennut Annukka Teppo, molemmat 8p.

Pakko vielä kiittään joukkuetta... täydestä 0-2 sillasta, 3-2 voittoon 👏😎.

Seuraava N2 peli joukkueella 20.11 Härmä areenalla, kun vastaan astelee tämän lohkon kärkijoukkue Nurmosta, jolla ei ole vielä yhtään tappiota takanaan tältä kaudelta. Tohtisin väittää, että ei ihan helpoin peli luvassa, joten kannustajia tarvitaan 🙂.