C-tytöt, C

Laihian Luja05, Kauhavan Wisa, Kempeleen Lentopall - AK

Laihian Monitoimitalo

C-tytöt taistellen E-pooliin

D-poolin turnaus pelattiin Laihialla 16.11. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Kempeleen Lentopallo, joka oli juurikin sellainen kuin joukkueen odotettiin olevan. Yleispelaajat löivät laidoilta hyvin ja koko muukin joukkue hyökkäsi reilusti kättä käyttäen. Tuloksena oli paljon hyökkäysvirheitä, mutta myös loistavia hyökkäyksiä. Ensimmäisessä erässä taisteltiin tasaisesti ja Kisa vei voiton jatkopalloilla 26-24. Toisessa erässä ei saatu vastustajan nelospaikan hyökkäystä kuriin ja erä Kempeleelle selvästi 19-25. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta erän lopussa Kempele oli kovempi vieden erän 12-15 ja koko pelin 1-2

Toisessa ottelussa kohdattiin tuttu, mutta entisestään vahvistunut Wisa. Kisan 2-sarjassa pelaava Elli Seppänen oli lähtenyt mukaan vahvistamaan Wisan jo ennestään hyvää ryhmää. Kisa pyöritti pelissä pelaajarinkiä laajasti eikä peliä aivan parhaalla mahdollisella tavalla saatu toimimaan Wisan viedessä pelin selvästi 2-0.

Viimeseisessä pelissä oli Kisa taas paremmin mukana. Edellisellä kaudella meidät selkeästi voittanut Luja05 oli välillä oikeinkin tiukoilla. Mutta ratkaisu tuli samasta paikasta kuin Kempele pelissä, laidoista tultiin läpi, yli ja ohi torjunnan. Nyt etenkin Lujan passarin loistavat passit 2:en muodostuivat ottelun ratkaisuhetkiksi. Kisan peli-ilme säilyi hyvänä ja pelissä nähtiin useita todella nautittavia palloralleja. Ottelu kuitenkin niukasti Lujalle 2-0.

Kisa jäi poolin viimeiseksi ja se tiesi putoamista E-pooliin. Seuraavat pelit pelataan 7.12 ja Kisa matkannee Muhokselle Volley-96:n vieraaksi. Turnauksen muut joukkueet ovat JyväsLentis Jyväskylästä ja Woman Volley Rovaniemeltä.