A-tytöt välieriin
Julkaistu: 30.01.2022 18.32

A-tytöt välieriin

Viikonloppuna piti pelata A-sarjan kierros, jossa olisi pelattu pääsystä välieriin, mutta turnaus peruuntuin kuitenkin korona rajoitusten johdosta. Onneksi joukkueen tämän hetkinen sijoitus riitti liiton päätöksellä välieriin pääsyyn :). Mieluusti oltaisiin pelattu, mutta onhan tämä tullut tutuksi viimeisten kahden vuoden aikana, että pelejä siirretään ja perutaan. Välierät pelataan tämän hetken tiedon mukaan 02.04, paikka ja vastustajat eivät ole vielä tiedossa. Joukkue lähtee välierään ilman muuta ennakkoluulottomasti hakemaan finaalipelipaikkaa. Pääsy lopputurnaukseen olisi ehdottomasti positiivinen yllätys ensimmäisen kauden A joukkueelle, jonka keski-ikä on alle A ikäluokan. Ja kun muistetaan että sarjassa pelaa kolme ikäluokkaa, ykkössarja joukkueita sekä mestaruusliikasta valuu vielä pelaajia ratkaisu peleihin. Joukkueen tavoite tälle kaudelle oli välierät, joka on nyt siis saavutettu. Onnittelut pelaajille :)!

Kun joku tavoite toteutuu.... niin onhan sitä hyvä vähän juhlia. Tästä syystä joukkue lähtee ensi viikonloppuna vähän tuulettumaan, koko joukkueen voimin.

Team AK N2 pelit jatkuvat näillä tietoa 27.02 Tampereella jossa vastaan asettuu LP Kangasala. Sarjassa pelataan tällä hetkellä sijoituksista 19-33. N2 sarjan pelit painottuvat hyvin A-sarjan välieriä edeltävään aikaan, joten sieltä saadaan alle kovatasoisia pelejä.