Btytöille poolikierroksen voitto ja nousu Dpooliin
Julkaistu: 19.11.2022 21.50

AK Btytöt pelesi voitetun kotiturnauksen jälkeen Epoolissa Laihialla. Vastassa oli Kauhajoen Karhu, Nurmon Jymy/EH ja Laihian Lujan Pinkit.

Ensimmäinen ottelu Kauhajoen Karhua vastaan alkoi nihkeästi. Tytöt olivat vielä aamutuimaan unessa. Ensimmäinen erä tasaisessa ottelussa meni Kauhajoen Karhulle 25-20, toiseen erään tuli sisuuntunut AK:n joukkue ja erä AK:lle 25-17. Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä ei voittajasta ollut epäselvyyttä- Erä AK:lle 15-3 ja koko ottelu 2-1.

Ruokatauon jälkeen vastaan tuli Nurmon Jymy/EH. Myös tästä ottelusta tuli tasaväkinen. Ensimmäinen erä AK:lle 25-22, Toiseen erään ote katosi ja Jymy vei erän 25-18. Kolmannessa erässä AK:n tytöt pelasivat poolissa säilymisestä. Taas voitettu kolmas erä pistein 15-13.

Viimeiseen otteluun tuli vastaan Laihian Lujan Pinkit. Ensimmäinen erä Pinkeille 25–20, toiseen erään AK:n tytöt ryhdistäytyivät ja veivät erän 25-21. Kolmannessa erässä ei tyttöjen voimat enää riittäneet. Joukkueen sairastelut ja yyhteisharjoituksen puute näkyi. Erä Pinkeille 15-10.

Poolin muiden otteluiden voittojen mentyä ristiin AK voitti koko poolikierroksen voitettujen ja hävittyjen pallojen suhteella. Näin tytöt nousivat seuraavalle kierrokselle D-pooliin. Siellä vastaan tulee näillä näkymin Rovaniemi, Kempele ja Jyväskylä. Turnauspaikkana on todennäköisesti Kempele. Nyt Kolmen viikon harjoitus ja harjoituspelijakso. Tsemppiä tytöt.