24
LOK
09.00
Painonnoston kilparyhmä, Painonnosto

AK EM-kilpailut (23v) -   

Puola (Zamosc)

EM-kisoista ennätyksiä

Viime viikolla Puolan Zamoscissa pidetyissä painonnoston 20- ja 23-vuotiaiden nuorten EM-kisoissa Alahärmän Kisan Antti Peltokangas edusti Suomea sarjassa miehet 23 vuotta 85 kg.

Antti onnistui suorituksissaan hienosti uusien kaikki ennätyksensä ja vielä peräti kahdesti.
Tempauksen aloituspaino 114 kg nousi varmasti. Toinen tempaus 118 kg oli jo uusi oma ennätys, mutta tämä ei riittänyt vaan kolmannella onnistuneella suorituksella Antti paransi ennätystään 120 kg:aan.
Työnnön aloituspaino 145 kg nousi helpon näköisesti. Toiseen työntöön lähdettiin poikkeuksellisen suurella 7 kg korotuksella ja onnistunut suoritus toi tulostaululle henkilökohtaiset ennätyslukemat 152 kg. Mutta kuten tempauksessa, Antti jatkoi tulosten parantelua nostamalla kolmannella 155 kg suorille käsille.

Antti Peltokangas työntää 155 kg
Suoritus hyväksyttiin tuomariäänin 2-1 ja näin Antti Peltokangas paransi elokuun SM-kisoissa tekemäänsä edellistä yhteistuloksen ennätystään 8 kg:lla. Tämän kaiken tekeminen ensikertalaisena kansainvälisellä lavalla on kova suoritus.

Antin onnistumiset ja tulokset on huomioitu näkyvästi Painonnostoliiton sivuilla ja myös YLEn teksti-tv:ssä. Antin sijoitus kovatasoisen sarjan kokonaiskilvassa oli 11. sija.
Antti Peltokangas YLE teksti-tv 24.10.2018

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista