A-tytöt , A-sarja

Kiisto, NJ/TR ja NJ/KT - AK Team AK

Vaasa Variska

Poolin 4 tila...taistellen.

Tänään tiukkaa vääntöä Vaasassa A-sarjan merkeissä. Rehellisyyden nimissä yhtä voittoa lähdettiin hakemaan, kun vastustajat olivat tiedossa. Vaasan joukkueessa vahva edustus Kiiston 1 sarja joukkueesta ja Nurmon TK joukkue muodostuu mastaruusliiga ja 1 sarja joukkueen pelaajista. Nurmon toinen joukkue TR olikin tutumpi, joka on tälle kautta muutamaan kertaan jo kohdattukin voitokkaasti. Ensimmäisenä vastustajana kuitenkin Kiisto, jota vastaan saatiin peli hienosti vietyä kolmen erän mittaiseksi. Kolmas erä ei kuitenkaan lähtenyt matkaan toivotusti ja erä kiistolle selvästi. Erät siis kiistolle 2-1, (25-20, 18-25, 15-6). Päivän toinen vastusta oli NJ/TK. Myös tässä pelissä joukkue onnistu hienosti haastamaan Vastustajan eli tässä myös saatiin peli vietyä kolmeen erään. Omasta mielestä Nurmon pelissä ylivoimainen hahmo oli liberona pelannut Nitta Korhonen, joka tuntui olevan joka palloa nostomassa :). Peli siis vastustajalle 2-1, (25-23, 18-25, 15-11). Nämä kaksi ekaa peliä hienosti alleviivasi, että joukkue pystyy kyllä hyvään peliin, mutta tarvitaan lisää tasaisuutta eriin ja tietysti erien välille. Päivän kolmas ja viimeinen koitos oli Nurmon TR joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä lähti joukkueen kannalta hienosti matkaan joukkueen ollessa parhaimmillaan 6 pisteen karussa. Nurmo hivuttautui kuitenkin pikku hiljaa rinnalle ja pääsi syöttämään eräpalloa tilanteesta 24-23. Joukkue kyllä taisteli, mutta se ei nyt tällä kertaa riittänyt, vaan Nurmon kolmas eräpallo ratkaisi erän vastustajalle. Tästä väännöstä joukkue ei sitten enää toipunut, ja toinen erä oli aika selvää nurmon hallintaa.. no täytyy sanoa että erä kyllä annettiin heille, 13 omalla virheellä, kun vastustaja sortui vain viiteen. Peli siis Nurmolle 2-0 (28-26, 25-19). Päivästä voisi todeta, että kaiken kaikkiaan pitkä ja raskas päivä henkisesti ja fyysisesti. Toki kaksi ensimmäistä peliä lämmittää, vaikka tappiot tulikin... sillä näissä joukkue näytti ajoittain parasta osaamistaan ja potentiaalia.