16
LOK
10.30
A-tytöt , A-sarja

Ploki A1, NJ/TR ja Karhu B - AK Team AK   

Keski-Nurmon koulu

A tytöt voitokkaana A sarjan TT turnauksessa!

A-sarja käyntiin ja turnauksen ykköspaikka ansaitusti plakkarissa :). Nj/TR Nurmosta kaatui numeroin 2-1. Ehdottomasti päivän haastavin peli... mutta se on tuttua touhua tätä joukkuetta vastaan jo vuosien ajalta. Seuraavaksi vastaan asteli Karhu B Kauhajoelta. Peli Team AK:lle selvin numeroin 2-0. Kisan syötöt olivat tänään Karhulle liian iso pala haukattavaksi ;). Viimeisessä pelissä oli vastassa Ploki A1 Pihtiputaalta, jonka vastaanotto saatiin myös hyvin rikki syöttöpelillä. Tämä edesauttoi että Plokin tehokkaasta nelospaikan hyökkäyksestä saatiin paras terä pois.

Kaikki pelaajat Kisan joukkueessa hoitivat mallikkaasti oman tontin. Sanoisin että joukkueen vahvuus oli ja on tasaisuus, esim. joka paikalle löytyy ratkaisija ja vaihdosta löytyy tarvittaessa lisää, jos peli alkaa tökkimään.

Seuraavassa turnauksessa vastus kovenee merkittävästi, mutta näinhän se poolimuotoisessa järjestelmässä tulee mennäkin. Seuraavan turnauksen perusteella joukkueet jatkavat joko SM-sarjan poolissa A, B tai C... eli haastavia pelejä tarjolla nuorelle joukkueelle. Mukana Team AK:n lisäksi kaksi joukkuetta Nurmosta ja yksi vaasasta.

Kisan parhaat pisteiden tekijät turnauksessa.

Nurmo pelissä:

Julia Rantala 12

Milla Kalliokoski 8

Jenniina Virtakangas 7

Kauhajoki pelissä:

Noora Viitala 12

Emma Takamaa 7

Jenniina Virtakangas 6

Pihtipudas pelissä:

Milla Kalliokoski 8

Marja Maria Ihamäki 3

Jenniina Virtakangas 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista