11
JOU
11.00
B-tytöt , Btytöt

Kauhajoen Karhu, Laihan Luja B1, Euran Raiku - AK   

Isojoen liikuntahalli

​Kisan B-tytöt jäivät jyrän alle

Kauhajoen Karhun järjestämässä, Isojoella 11.12 pelatussa pooliturnauksessa Kisan B-työillä ei ensimmäistä ottelua lukuunottamatta ollut todellisia mahdollisuuksia kamppailla voitoista. Vastassa oli naisten kakkossarjaa ja A-tyttöjen sarjaa pelaavia joukkueita. Erinäisistä syistä johtuen Kisa Kisa ei saanut kaikkia pelaajia matkaan ja tämä ehkä vähän vaikutti pelaamiseen, mutta ei olisi välttämättä lopputuloksia muuttanut.

Ensin kohdattin Euran Raiku. Jalat olivat Kisalta pelin alussa vielä pukukopissa, mutta pikkuhiljaa peli käynnistyi. Euran kanssa pelattiinkin melko tasaväkistä kamppailua, mutta vastaanoton ontuessa ei Euraa kyetty kunnolla haastamaan. Erät Euralle 25-21, 25-17.

Kisan parhaat pistenikkarit pelissä olivat Anni Kangas 5, Pauliina Koski 4 ja Venla Hakala 4 pistettä. Kisan riveistä kohokohtia valmentajan mieleen jätti Neea Leskelän suoritukset.

Toisessa pelissä ei Kauhajoen Karhu antanut Kisalle mahdollisuuksia vaan murjoi syötöllään Kisan pelin murskaksi. Erät Karhulle 25-13, 25-11. Harvoin valmennus tuomarilinjaa kommentoi, mutta tässä pelissä kotijoukkueen ollessa selkeästi parempi, tuomari olisi voinut myös olla tarkempi tuomoissaan, kun se ei pelin lopputulokseen olisi kuitenkaan vaikuttanut. Kisan selkeästi paras tässä pelissä oli yleispelaajan roolissaan Helmi Koski tehden 5 pistettä. Pauliina ja Anni tekivät kaksi pistettä kumpainen.

Viimeinen peli Laihiaa vastaan aloitettiin välittmästi edellisen jälkeen ja vastaanoton haasteet jatkuivat, joskaan ei läheskään samassa mittakaavassa kuin edellisessä pelissä. Etenkin libero pelannut Emilia Katajamäki teki melkoisen määrän hyviä vastaanottoja ja puolustuksia. Hyvällä asenteella, uljaasti taistellen, joskin selvin eräpistein, Kisan B kaatui Laihialle 0-2. Kisan parhaat pisteentekijät pelissä olivat Venla 5, Pauliina ja Anni 3.

Kisa jäi poolin viimeiseksi ja putosi yhden poolin alaspäin. Seuraavat pelit pelataan 22.1.2022. Paikka ja vastustajat eivät ole vielä selvillä.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista