11
JOU
11.00
B-tytöt , Btytöt

Kauhajoen Karhu, Laihan Luja B1, Euran Raiku - AK   

Isojoen liikuntahalli

Kisan B-tytöt kovaan seuraan seuraavalla poolikierroksella

Lentopalloliitto teki harkintansa mukaan poolitasoituksia 11.12. pelattavalle poolikierrokselle. Kisan kanssa ylempään poolin noussut Kokkolan Tiikerit siirrettiin rinnakkaiseen poolin ja sieltä Laihian Luja B1 Kisan kanssa samaan pooliin. Kokkolalle tämä tiesi kotiturnauksen menetystä ja matkaa Rovaniemelle. Kisalle puolestaan tuloksena Kokkolan reissun sijaan matka Isojoelle, jossa Kauhajoen Karhu järjestää turnauksen.

E2 poolissa pelaavat Kisan lisäksi Laihian Luja B1 ja Kauhajoen Karhu sekä Euran Raiku. Se hyvä puoli poolitasoituksesta on, että saamme kohdata uusia joukkueita. Mutta samalla Kisan poolista tuli tasoitusten myötä kova, sillä kahden nousijan sijasta poolissa pelaa yksi nousija, eli Kisa ja kaksi ylempää pudonnutta joukkuetta, Laihian Luja sekä Euran Raiku. Karhu pelasi E-poolissa myös edellisen kierroksen päätyen poolissa toiseksi.

Kisan osalta turnaus alkaa ottelulla Euran Raikua vastaan. Euran Raiku pelaa parin täydennyksen avulla tällä joukkueella naisten 2-sarjaa (sija 36-65). Kisalle joukkue on täysin vieras. Missään ikäluokassa aiemmin ei Euran Raikua ole satuttu kohtaamaan, ei edes Powercupissa. Edellisellä poolikierroksella Eura hävisi Laihian Luja B1:le erin 2-0 ja jäi D-poolissa viimeiseksi Laihian sijoittuessa kolmanneksi. Eli Euraa on hyvä lähteä haastamaan. Pelaamalla hyvä rento peli lopputulos voi olla mitä vain.

Seuraavana vastaan asettuu Laihian Luja B1. Laihian Luja kohdattiin kauden alussa tasonmittausturnauksessa. Tuolloin peli päättyi Laihian hyväksi 2-0 (25-19, 25-23). Ero ei siis ollut mikään mahdoton. Jos vain peli saadaan napsausta parempaan kuntoon, kuin edellisellä poolikierroksella, kaikki on mahdollista.

Turnauksen päättävä ottelu on Kisan ja Kauhajoen Karhun välinen peli. Karhu pelaa samalla joukkueella myös A-tyttöjen sarjaa. Edellisellä poolikierroksella Karhu kohtasi Kisalle tutut Alajärven ja Lapuan. Karhu voitti molemmat pelit, mutta ei mitenkään selkeästi. Eli pelin kulkiessa voitto on napattavissa tästäkin pelistä.

Illalla 11.12 olemme paljon viisampia sen suhteen miten turnauksessa kävi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista