9
LOK
09.00
B-tytöt , Btytöt

AK - Lapuan Virkiä, Kokkolan Tiikerit, Laihian Luja B1  

Härmäsali

B-tyttöjen kausi käynnistyy Härmäsalissa 9.10.2021

Kisan B-tyttöjen kausi käynnistyy tasonmittausturnauksella, joka pelataan 9.10.2021 Härmäsalissa. Kisan vieraiksi saapuvat Lapuan Virkiä, Kokkolan Tiikerin ja Laihian Luja B1.

Tulevaan kauteen on valmistautuminen on sujunut hyvin. Alajärvellä pelattiin harjoitusturnaus, jossa jokaisen osallistuneen joukkueen pelaamisessa näkyi runsaat syysflunssan aiheuttamat poissaolot. Mikään joukkueista ei saanut jalkeille kaikkia pelaajiaan, joten voimasuhteista ei saatu täyttä kuvaa. Tulevan tasonmittausturnauksen vastustajista Alajärvelllä kohdattiin Kokkolan Tiikerit ja Lapuan Virkiä. Aluksi kohdattiin Tiikerit. Pelissä näkyi jo pari talvea jatkunut vähäinen pelaaminen. Kisa oli kuitenkin sen verran terävämpi, että vei ottelun nimiinsä erin 2-1. Virkiä kaatui niukasti, mutta kuitenkin erin 2-0. Tasonmittausturnaus on eri turnaus ja vanhat meriitit eivät paina mitään. Etenkin Tiikereiden pitkänhuiskeaa joukkuetta vastaan tulee kova vääntö. Samoin Virkiä on varmasti tasonmittauksessa kovemmassa iskussa kuin harjoitusturnauksessa. Jo Alajärvellä peli olisi voinut päättyä kummin päin hyvänsä, mutta Virkiän runsaammat virheet käänsivät pelin Kisalle. Tasonmittausturnauksen ennakkosuosikki on Laihian Luja B1. Tämä vanhemmasta B-ikäluokasta koostuva joukkue tulee olemaan kova kanto kaskessa.

Kisan B-tyttöjen joukkueen rinki koostuu pääosin nuoremmista B-ikäisistä täydennettynä neljällä C-ikäisellä ja yhdellä vanhemmalla B:lä. Kauden aikana joukkueessa tulevat pelaamaan Anni Kangas, Anni Tietäväinen, Eevi Kauranen, Emilia Katajamäki, Helmi Koski, Jemina Korkeatupa, Johanna Kärnä, Neea Leskelä, Outi Mannismäki, Pauliina Koski, Petra Häkkinen, Sini Luoma ja Venla Hakala.

Tervetuloa kannustamaan Kisa voittoon.