Naiset N2, Naisten 2-sarja

Laihia N2 - AK Team AK

Laihian monitoimitalo

Team AK vs. Laihia N2

Tänään kovaa vääntöä lohkokärkeä vastaan Laihialla. Ottelu kuitenkin harmittavasti vastustajalle 3-2. Ensimmäinen erä lähti mallikkaasti käyntiin kisan johtaessa parhaimmillaan jo 14-7, mutta sitten vastustan syöttö alkoi purra, joka söi joukkueen hyökkäystehot tehokkaasti. 21 pisteen kohdalla Laihia pääsi rinnalle ja samoilla vauhdeilla jatkoi erävoittoon lukemin 25-21.

Toinen erä oli alusta lähes loppuun tasaista vääntöä, aina tilanteeseen 18-18 asti. Erä valitettavasti meni Laihialle ensimmäisen toisintona lukemin 25-21.

Pitkän erätauon jälkeen oli joukkueella vahva aloitus kolmanteen erään, ollen jo lukemissa 17-10. Tästä alkoi kuitenkin taas Laihian kiri, mutta se ei nyt tällä kertaa kantanut ihan loppuun asti ja erä Kisalle lukemin 25-23.

Neljäs erä olikin päivän trilleri, jossa mentiin vuoroin pisteitä tehden aina ratkaisuun asti, joka tuli numeroin 30-28 Kisalle. Erässä Laihia pääsi jo kolmesti eräpallo tilanteeseen, mutta joukkue kesti hienosti paineet.

Tässä vaiheessa heräsi vähän jo ajatukset, josko viides erä olisi myös Kisan heiniä... ja tältähän alku näyttikin. Kisa siirtyi nopeasti 9-4 johtoon, jonka pitäisi lyhyessä erässä olla jo aika turvallinen johto.. Ehkä tämä ajatus hiipi myös pelaajien mieleen ja homma meni vähän varmisteluksi. Tästä tilanteesta loppuerän pisteet Laihialle 11-3 ja sitä mukaa koko erä numeroin 15-12. Hyvä muistutus, että viimeiseen palloon asti on pelattava täysillä.

Pelistä päälimmäisenä kuitenkin positiiviset ajatukset, vaikka niukka häviö tulikin. Omat virheet pysyivät eräkohtaisenana keskiarvona mitattuna kohtalaisina, keskihyökkäys toimi hienosti ja muillakin pelipaikoilla hyviä suorituksia. Valitettavasti myös Laihian keskihyökkäys toimi hyvin ja sanoisin sen ratkaisseen tänään pelin Laihialle.

Kisan parhaana palkittiin tänään Jemina Korkeatupa.

Kisan Parhaat pisteidentekijät:

Maria Ihamäki 12

Jemina Korkeatupa 9

Ella Myllymäki sekä Jenniina Virtakangas 7

Ps. Mainittakoon että Kisan liberoille Jenna Koskelle kaksi pistettä, vaikka tosin toinen vain kirjattu pöytäkirjaan... :) Liberoille pisteet ei ole ihan jokapäiväistä herkkua.