AK Hopeasompa 2019 ja Junior Cup -

Lahti

Hopeasompa 2019

Nuorten mäkihyppääjien ja yhdistetyn urheilijoiden kauden pääkilpailu, Hopeasompa 2019 on nyt takana. Alahärmänkisan urheilijoille viikonloppu oli loistava.

Saimi Luoma voitti kultaa tytöt 10 sarjassa molemmissa lajeissa. Saimi voitti myös 2019 Juniori Cupin kokonaiskilpailun molemmissa lajeissa.

Erkki Seppänen sijoittui pojat 14 sarjassa mäkihypyssä sijalle 10 ja yhdistetyssä sijalle 9.

Elli Seppänen saavutti hopeaa sekä mäessä, että yhdistetyssä tytöt 14 sarjassa. Juniori Cupin lopputuloksissa Elli oli toinen yhdistetyssä.

Hertta Luoma kilpaili tytöt 16 sarjassa. Mäkikilpailussa hän sijoittui hopealle mäessä ja yhdistetyssä pronssille. Juniori cupissa Hertta vei voiton möessä ja yhdistetyssä!

Nyt levätään ja nautitaan hetki, ennen kuin jatketaan kohti seuraavaa kautta. Toki käymme vielä nuorten SM-kilpailussa Taivalkoskella maaliskuun lopussa.