B-tytöt , Btytöt

Nurmon Jymy, Vaasan Kiisto, Kauhajoen Karhu - AK

Nurmo

B:n viimeinen pooliturnaus

Kisan B-tytöt pelasivat viimeisen poolikierroksen Nurmossa 12.2.2022. Turnaus kutistui kolmen joukkueen turnauksessa Kauhajoen Karhun joukkueen jäädessä sairastapausten vuoksi pois.

Ensimmäisessä pelissään Kisa kohtasi Nurmon Jymyn. Edellisessä kohtaamisessa oli Nurmo voitettu niukasti. Nyt numerot kääntyivät toisin päin Jymyn voittaessa 3-0. Kisan peli ei oikein kunnolla käynnistynyt ja Nurmo hallitsi ensimmäistä erää sen puolesta välistä alkaen mielin määrin. Toiseen erään tehtiin runsaasti vaihtoja ja se alkoikin paremmin. Kisa oli hienoisesti niskan päällä, mutta tilanteesta 14-14 erän hallinta siirtyi Jymylle. Kolmas erä alkoi Kisalta vahvasti Johanna Kärnän syöttövuorolla ja jatkui Kisan hienoisessa hallinnassa aina tilanteeseen 21-22. Sen jälkeen Jymy oli kovempi ja vei erän ja pelin nimiinsä 3-0 (25-17, 25-20, 25-23). Kisan parhaat pisteiden tekijät pelissä olivat Anni Kangas 8, Jemina Korkeatupa 7 ja Johanna Kärnä 6.

Toisessa pelissä vastaan asettui Vaasan Kiisto, pelien välissä oli pieni Vaasan tarvitsema pallottelutauko. Ensimmäistä erää Kiisto hallitsi alussa ja Kisa lopussa. Erä päättyikin Kisan selkeään 25-19 voittoon päivän parhaalla erällä. Viidennessä ja kuudennessa peräkkäisessä erässä alkoi jalka painaa, eikä Kiistoa pystytty haastamaan. Peli Kiistolle erin 1-2 (25-19, 10-25, 14-25). Kisan kovimmat pistenikkarit olivat Jemina 8, Venla Hakala 5 ja Neea Leskelä 4.

Seuraavaksi alkavat sarjassa sijoitusottelut. Kisan nuori, joka koostuu pääosin ensimmäisen vuoden B-ikäisistä ja C-tytoistä, pelaa sijoista 37-52. Sarjassa 82 joukkuetta. Sijoitusvälierät pelataan 26.3 ja Kisa matkustaa Ouluun. Siellä vastaan asettuvat Oulun Kisko, Kempeleen Lentopallo ja Kajaanin Kuohu.