27
MAR
10.00
F-pojat , F

Kawi, YJ - AK Kisa F   

Ylihärmä

F-ikäisten kausi starttasi

F-ikäisten kausi alkoi ensimmäisellä toimintapäiväivällä. Kisa osallistuu F-ikäisten sarjaan kahdella joukkueella. F:sä tytöt ja pojat pelaavat samaa sarjaa. Kisan joukkueissa pelaa tällä hetkellä kuusi pelaajaa, kolme per joukkue. Uusille pelaajille on tilaa ja heitä toivotaan mukaan toimintaan. F-ikkäiset ovat syntyneet 2013 -2015 syntyneitä.

Kisan F:t olivat mukana jo edelliskaudella, mutta se jäi koronan takia torsoksi ja kauden aikana pelattiin ainoastaan kaksi turnausta.

Kisan pelit nyt pelatussa kauden avauksessa sujuivat mallikkaasti. Syötöt onnistuivat hyvin ja hyökkäyksetkin alkavat jo sujua. Joissakin peleissä pelattiin jo pitkiäkin palloralleja.

Kisan joukkueet ovat nimeltään Valko ja Musta. Ensimmäisessä toimintapäivässä Valkossa pelasivat Iiro Kaappola, Otto Tyni ja Liisa Nukala. Joukkue saalisti kaksi 2-0 voittoa ja yksi peli päättyi tasan 1-1. Joukkuetta valmensi Jari Mäkelä.

Mustassa pelasivat Kerttu Mäkiluoma, Arttu Karila ja Rasmus Rajakallio. Joukkuetta luotsasi Tuomo Karila. Saldo päivän peleistä Mustalla oli myös kaksi 2-0 voittoa ja yksi erin 1-1 päättynyt peli.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista