B-tytöt, SM sarja B-tytöt

NJ-05, Osva ja Kempele 1 - AK Team AK

Oulunsalo

Toinen poolikierros

Tänään Bt joukkueen kanssa Oulunsalossa, jossa ensimmäisenä vastaan asettui tuttu Nj-05 joukkue. Peli nurmolle harmittavasti 2-1. Kolmannen erän omat virheet romuttuivat mahdollisuuden haastaa Nurmoa ihan tosissaan viimeisessä erässä. 15 pisteen erässä ei voi vaan tehdä kahdeksaa omaa virhettä. Pelissä parhaat pisteidentekijät Kisalta Jenniina Virtakangas 9, Noora Viitala 7 ja kuuden pisteen pelaajat Iiris Lehtimäki ja Maria Ihamäki.

Seuraavana vastustatajana KempeLe 1. Ensimmäinen erä Kisalle koko lailla helposti numeroin 25-21. Kempele pysyi matkassa, kun joukkue teki omat ja vastustajan pisteet. Seuraava erä samoin numeroin Kempeleen joukkueelle. Erä eteni taisaisena aina lukemiin 19-19 asti. Tässä vaiheessa vastustajalle alkoi onnistumaan kaikki ja Kisalla tuli liikaa puristusta tekemiseen. Onneksi kolmanteen erään saatiin hyvä lähtö ja omat virheet pysyivät tällä kertaa siedettävällä tasolla, näin erä selvin 15-8 lukemin Kisalle. Pelissä parhaat pistetehtailijat Maria Ihamäki ja Jenniina Virtakangas 9 pisteellä ja Mimosa Ketola ja Iiris Lehtimäki 7 pisteellä.

Viimeinen päivän peleistä oli turnauksen järjestävää joukkuetta eli OsVa vastaan. Ennakko ajatuksista poiketen peli osoittautui päivän helpoimmaksi. Vastustaja onnistui kirjaamaan koko pelissä vain 9 itse tehtyä pistettä. Kisa pelasi rennolla ja itsevarmalla asenteella, mainittakoon että päivän ensimmäinen peli jossa syöttö pysyi ruudussa ja ollen vielä tarpeeksi hankala, että vastustajan ei onnistunut rakennella kuin muutamia pahoja hyökkäyksiä. Pelissä eniten pisteitä tekivät Mimosa Ketola 10, Jenniina Virtakangas 8 ja Noora Viitala 5.

Kahdella voitolla ja yhdellä häviöllä matka jatkuu edelleen D-poolissa. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu todennäköisesti KauWi B2, Ploki ja WoVo2. Pelit pelataan tämän hetken käsityksen mukaan seuraavaksi Pihtiputaalla.