10
LOK
09.00
B-tytöt, SM sarja B-tytöt

Kawi, NJ-05 ja LapVi - AK Team AK   

Lapua

Tasonmittaus turnaus

B-tyttöjen kausi käynnistyy Lapualla järjestettällä tasonmittausturnauksella. Turnauksen voittaja suoraan A pooliin, kakkonen C pooliin, kolmonen E pooliin ja nelonen F pooliin.

Vastustajat tulevat olemaan haastavia. Kauwilla viime vuoden tyyliin lähes kentällinen maajoukkue pelaajia rivissä ja toinen mokoma lahjakkaita pelaajia Kauhavalta ja Kurikasta. Joukkue on ilman muuta yksi kauden mestariehdokas. NJ-05 on viime vuodesta vahvistustunut merkittävästi uusien pelaajien myötä, joten tiukkaa vääntöä myös luvassa. Joukkueen tasosta saadaan esimakua 04.10 pelattavassa N2 pelissä. LapVi:n tilanne on kysymysmerkki, joten heidän taso selvinnee itse turnauksessa.

Kisan oma joukkue on uusiutunut merkittävästi tälle kautta, joka luo myös oman vivahteen turnauksen ennakko odotuksiin. Viime vuoden pelanneesta kokoonpanosta on jäljellä 6 pelaajaa. Vaikka uusia pelaajia on iso joukko, on vakaa usko että joukkue on kokonaisuutena vahvempi kuin viime kaudella.

Joukkueen kokoonpano kaudella 2020-2021:

Noora Viitala (C), passari
Iiris Lehtimäki (A), yp
Mimosa Ketola, yp
Minttu Salo, yp/libero
Julia Raiskio, yp
Milla Valsberg, yp
Jemina Korkeatupa, kt
Pauliina Koski, kt
Maria Ihamäki, kt
Jenniina Virtakangas, hakkuri
Sanni Hirvelä, libero/passari

Itse turnaukseen lähdetään odottavilla ja ehkä vähän jännittyneillä fiiliksillä.. no näihin se tapaa aina olla kauden ensimmäisissä peleissä :).Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista