3
LOK
10.00
C-tytöt, C-tytöt

AK - Vaasan Kiisto, Kyrön Voima, Kokkolan Tiikerit  

Härmäsali

C-tyttöjen kausi käynnistyy Härmäsalissa 3.10.2020

Kisan C-tyttöjen lentopallokausi käynnistyy Härmäsalissa järjestettävällä kotiturnauksella 3.10.2020. Tasonmittausturnaukseen Kisan vieraaksi saapuvat Vaasan Kiisto, Kyrön Voima ja Kokkolan Tiikerit. Turnauksen voittaja pelaa itsensä ensimmäisen poolikierroksen D-pooliin, kakkonen E-pooliin ja kolmonen sekä nelonen G-pooliin. Sarjassa on kaikkiaan tällä kaudella mukana 115 joukkuetta.

Ennakkoasetelmat turnaukseen ovat hieman epämääräiset. Sarjan alkuun valmistautumista on häirinnyt Covid-19 viruksen aikaansaama varovaisuus ja huoli turvallisuudesta. Harjoituspelejä on saatu pelattua kaksi kappaletta. Ylihärmän Junkkarit kaatuivat kohtuullisen selvästi ja Alajärvellä kävimme testaamassa hienon uuden liikuntahallin olosuhteet. Vierailun ohessa Kisa voitti Ankkureiden C-tytöt tiukan väännön jälkeen.

Tasonmittausturnauksen hienoinen ennakkosuosikki on Vaasan Kiisto. Aiempien vuosien kohtaamissa Kiisto on ollut Kisaa selkeästi vahvempi. Kyrön Voima ja Kokkolan Tiikerit ovat hieman vieraampia joukkueita. KyVo pelasi viimevuonna D-tyttöjen 6vs6 sarjaa ollen sarjan kärkijoukkueita. Tiikereitä nykyjoukkuetta ei ole kohdattu, mutta viimekauden kesken jääneessä sarjassa Kisa pelasi hieman korkeammista sijoista. Tasonmittausturnaukseen valmistautumista häiritsee pienet tapaturmat. Kaksi Kisan pelaajista on toipumassa nilkkavammasta, eikä pelaaminen lauantain turnauksessa ole vielä varmaa.

Kisan joukkue on viime kauteen verrattuna kokenut luonnollista vaihtumaa osan pelaajista tultua B-ikäisiksi. Uusina pelaajina riviin ovat liittyneet Anni Tietäväinen ja Venla Hakala Kauhavalta. Muut Kisassa pelaavat olivat mukana jo edellisen kauden joukkueessa.

Kisan C-tytöt alkavalle kaudelle: Anni Tietäväinen, Charlotte Hautamäki, Eevi Kauranen, Emilia Katajamäki, Helmi Koski, Johanna Kärnä, Neea Leskelä, Pauliina Koski, Petra Häkkinen, Venla Hakala.

AVI:n asettamien COVID-19 leviämisen rajoittamiseen tähtäävien määräysten/suositusten johdosta turnauksen järjestelyt poikkeavat normaalista. Tätä kirjoittaessa ei ole vielä selvillä, voimmeko ottaa Härmäsaliin katsojia, mutta tilanteen voi käydä varmistamassa vaikkapa salin ovella 3.10. klo 10:n jälkeen. Tieto pyritään myös päivittämään nettisivuille.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista