B-tytöt, SM sarja B-tytöt

AK Team AK - Nurmo 05/Kiisto/Laihu

Jurva

Nousu takaisin D pooliin.

Lauantaina Jurvassa joukkue kohtasi tuttuja vastustajia, kun vastaan asettui Kiisto, Nj05 ja Laihu. Joukkue oli matkassa pahasti vajaana lukuisena useiden loukkaantumisien siivittämänä. Paivän ensimmäinen vastustaja oli Nj05 joukkue. Joukkueen pelaaminen oli koko lailla heräilyä päivään ja se näkyi lukuisina omina virheinä. Pelistä kuitenkin 2-0 voitto. Seuraavana vuorossa oli Laihia, joka on hyvänä päivänä vaikea vastustaja. Eilen ei kuitenkaan ollut heillä ihan parasta tekemistä, mihin joukkue pystyy. Tämä näkyi kentällä vähän vaisuna olemuksena ja taistelutahdon puutteena. Tästä ottelusta myös 2-0 voitto. Päivän viimeinen peli oli Kiistoa vastaan. Otteluun lähdettiin sillä asetelmalla, että yksi voitettu erä riittää pooli nousuu ja se pelistä saavutettiin. Joukkueen pelissä alkoi kuitenkin näkymää joko henkinen tai fyysinen väsyminen ja Kiisto vei ottelun lopulta 2-1 voittaen toisen ja kolmannen erän. Tässä taas nähtiin vaihtopelaajien merkitys tiukoissa tilanteessa. Toivotaan että seuraavalla kierroksella saadaan koko joukkue matkaan, sillä luvassa on kovia vastustajia.