19
LOK
10.30
B-tytöt, SM sarja B-tytöt

AK - Wovo 1, Wovo 2 ja Ploki  

Rovaniemi

Ensimmäinen poolikierros

Turnaus pelattiin tällä kertaa Rovaniemellä. Tällä kertaa turnauksesta ei juuri ollut kotiintuomisina kuin kokemuksia.

Ensimmäinen peli oli Pihtiputaan lentopallololukion joukkuetta vastaan. Peli lähti jopa liian hyvin matkaan, Kisan viedessä ensimmäisen erän 25-11. Syöttö kulki hyvin ja vastustajalla vastaanotto sakkasi pahasti. Vastustaja kuitenkin sisuuntui ensimmäisen erän mahalaskun jälkeenja vei seuraavat kaksi erää. Näin jälkikäteen sanottuna, tässä pelissä oli jo nähtävissä joukkueen päivän teema. Nostopeli ei tulisi toimimaan ja selvä yityksen tai taistelutahdon puute. Kun nostopeli ei toimi, niin sitten ei toimi mikään muukaan. Pelkällä syötöllä ei pelejä voiteta.

Seuraavana vastaan tuli Wovon ykkösjoukkue, joka on hyvä. Joukkue tulee olemaan tänä vuonna varmuudella mitalikahinoissa mukana. Erityisesti jäi joukkueen liberon pelaaminen mieleen, joka oli hienoa katseltavaa. Tästä joukkueelle puhdas 2-0 häviö.

Viimeissä pelissä vastaan tuli Wovon kakkosjoukkue, joka olisi ollut ihan voitettavissa, mutta ei päivän teeman mukaisella tekemisellä. Pelillä ei sinänsä ollut enää mitään merkitystä, sillä lohkossa kaksi viimeistä putoaa ja se tulisi olemaan molempien joukkueiden kohtalo. Kisalla pelin ponnettomuus ja Wovon halu näyttää kotiyleisölle poiki Wovolle 2-1 voiton.

Alla vielä paivän pelit numeroina.

Joukkueen päivän parhaat pistenikkarit olivat:

Jenniina Virtakangas

Maria Ihamäki

Sanni Hirvelä


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista