Powercup ilmoittautuminen on auki
SeuraJulkaistu: 29.01.2022 16.24

Powercup ilmoittautuminen on auki

Ilmoittautuminen tulee tehdä 18.02.2022 mennessä, jotta kyselykaavakkeessa olevat lisenssien hinnat ovat voimassa. Tämän jälkeenkin on mahdollista ilmoittautua, mutta lisenssien hinnat nousevat. Voit käydä tarkistamassa hinnat tapahtuman sivuilta.

Aloita ilmoittautumiskaavakkeen täyttö alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen

Kisapassit on maksettava Kisan lentopallojaoston tilille (FI28 4740 1020 0114 04) viimeistään 20.2.2022. Viitekenttään pelaajan nimi.


Mitä kisapassi sisältää:

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
  • Huvipuistorannekkeen. Pelaajapassilla pelaajat pääsevät PowerPark -huvipuistoon varattuna aikana nauttimaan huvipuiston laitteista.
    Huom! Huoltajapassilla Huvipuistoon ainoastaan sisäänpääsy, mikäli aikuinen haluaa myös päästä huvipuistolaitteisiin, tulee hänen ostaa itselleen pelaajapassi.