M2 oli toistamiseen liikkeellä täydellä miehityksellä Himangalla.
Julkaistu: 14.11.2018 00.00

Kotijoukkue löysi viimeisen vaihteen erävoittoihin.

Sarjapisteitä ei saatu Himangalta isäinpäivän iltana tiukasta taistelusta huolimatta. Ensimmäistä erää vietiin johtoasemassa aina viimeisille pisteille asti mutta virheet ratkaisuhetkillä ja vastustajan riittävä rutiini viimeisissä palloissa käänsi erävoiton kotijoukkueelle.

Toinen erä nieleskeltiin ensimmäisen tappiota ja hiihdeltiin muutama piste jäljessä koko erän. Mukaan mahtui myös mallikkaita suorituksia ja viimeiseen asti taistelua mutta erän voittaminen tällaisessa ottelussa edellyttää jatkuvaa tasaista tekemistä. Sitä jäätiin kaipaamaan.

Kolmas erä oli 1. erän kaltainen ja valitettavasti lopputuloskin sama. Tasaista kamppailua loppuun saakka mutta viimeinen rutistus erävoittoon puuttui.

Ottelu oli loppunumeroitaan tasaisempi. Toista erää lukuun ottamatta pysyttiin vastustajan tasolla mutta se viimeinen napsu erävoittoon jäi puuttumaan. Se olisi voinut löytyä vaikka tasaisemmasta torjuntatyöskentelystä. Monta pistettä hävittiin vastustajan käsistä ulos-lyönteihin niissäkin tapauksissa kun torjunta oli kyllä paikalla mutta lapaset väärässä asennossa. Hyökkäystehot laimenivat vajaaseen vastaanottoon vaikka naapuri ei tykkisyöttöjä esittänytkään.

Kisa oli toista kertaa matkassa täydellä miehityksellä ja vaihtoehtoja eri pelipaikoille oli nyt paremmin käytettävissä. Yksi pelaaja on tulossa harjoituksista otteluvahvuuteen kun Tatu Kotamäen pelioikeus Kisaan on saatu nyt kuntoon.

Ensi sunnuntaina Härmä-salissa klo 17.00 vastaa tulee Nilsiän Nujakka. Edellinen kohtaaminen Nilsiässä päättyi Kisan 1-3 voittoon. Kuinka käy nyt? Sen kannattaa tulla näkemään sunnuntaina.