A-tytöt , A-sarja

AK Team AK - EuRa, Kataja ja Lempo

Härmä Areena

C-poolin turnaus

Tänään hyvää taistelua SM-sarjan C poolissa. Peli alkaa palailemaan taas oikeisiin uomiin. Poolissa oli vastassa lounaan kärkijoukkueita ja vastus oli sen mukaista. Suurimmat haasteet löytyvät tällä hetkellä torjunta pelaamisesta, joka tulee olemaan nyt iso teema tulevien viikkojen aikana. Päivän aluksi vastassa Lempo, joka näytti olevan aika pitkälle sama joukkue joka pelaa myös N1 sarjassa. Peli Lempolle 2-0 (25-23, 25-17). Eka erä oli ihan hyvää vääntöä. Lempo sai lentävän lähdön erään johtaen sitä jo pahimmillaan 12-5. Tästä alkoi joukkueella kuitenkin hyvä nousu... rinnalle ja jopa ohi, mutta ihan ei viimeiset pallot pomppineet joukkueelle. Toinen erä sitten vähän selvemmin Lempolle, kun omat hyökkäystehot vähän sakkasi.

Seuraavana pelissä vastassa Kataja ja tästä häviö numeroin 2-1 (23-25, 25-12, 15-9). Mainittakoon että turnauksen voittaja koki tässä pelissä ainoan erätäppionsa. Myös tässä eka erä lähti vahvasti Katajan komennossa... 20-14 tilanteessa joukkue sai hyvän vireen päälle ja kiri tasoihin ja samoilla vauhdeilla ohi. Seuraava erä oli ansaitusti selvää Katajan halintaa. Kolmassa erässä Katalle taas hyvä alku (9-2), tästä mentiin sitten loppuun asti vuoroin pisteitä tehden.

Viimeisessä pelissä vastassa Eura ja mollemmilla joukkueilla sama tilanne, että pelillä ei ollut enää lopputuloksen kannalta mitään merkitystä. Peli Euralle 2-0 (25-22, 25-18). Myös tässä pelissä sama kuvio kuin kaikissa muissakin peleissä. Vastustaja karkaa selvään johtoon ja sitten alkaa takaa ajo. Tällä kertaa kiri alkoi tilanteesta 20-12. Toinen erä myös edellisten pelien toisinto, erä vastustajalle suhteellisen selvästi. Selvä tutkistelun paikka... yksi erä pystytään pelaamaa kokonaisuutena ihan hyvin ja sitten tapahtuu jotain.