Naiset N2, Naisten 2-sarja

AK - Ylivieskan Kuula N2

Härmä-Sali

KISA -Kuula 3-0, Naiset varmistivat PLAYOFF paikan!

3-0 Voitto Ylivieskan Kuulasta varmisti KISAn naisten kauden jatkumisen runkorarjan päätteeksi. KISA on mukana taistelemassa, ensi kaudeksi suljettavasta, naisten ylemmän 2-sarjan sarjapaikasta. Jatkopelit Alkavat 16.3. mutta siitä lisää myöhemmin.

Ottelu oli alusta loppuun saakka KISAlta itsevarmaa ja levollista peliä. Onnistuminen kaikilla pelin osa-alueilla, niin hyökkäys- kuin puolustupelissä, kuten aloitus- ja vastaanottopelissä kertoi enemmänkin kotijoukkueen pitkän rakentamistyön tuloksista ja hyvyydestä, kuin vastustajan epäonnistumisesta. Ylivieska pelasi hyvää hyökkäyspeliä, erityisesti Nea Järvirovan ja Aino Rahjan toimesta, mutta KISA oli tänään joka osa-alueella askeleen edellä.

Kaikki kolme erää etenivät samalla kaavalla, KISA otti ohjat käsiinsä joka erän alussa, ja piti niitä käsissään loppuun saakka. Kuula johti ottelua ainoastaan toisessa erässä tilanteessa 2-0 ja kolmannessa erässä tilanteessa 1-0.

KISAn onnistujia on tämän ottelun perusteella vaikea eritellä, koska silloin joutuisi nimeämään koko pelanneen kokoonpanon. Erityishuomiona voidaan kuitenkin mainita aikaisemmin kaudella loukkaantumisista kärsineen Julia Raiskion hienot otteet hakkurin paikalla, jotka antavat myönteistä signaalia pelikunnon palaamisesta.

Talviloman alkajaisiksi siis ottelu KISAlle 3-0 (25-15, 25-17, 25-16), tukeva ote lohkon kakkospaikasta ja PLAYOFF paikan varmistaminen.

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan SU 3.3. klo 16:30 Härmä-salissa jossa vastaan astuu Vaasan Kiiisto 2. Tervetuloa kannustamaan KISA voittoon !