C-tytöt, CT SM-sarja

VaLePa/SoPa C1/Raju/Lentis-88 - AK Team AK

Ruokolahti

C-TYTTÖJEN TEAM AK SM-SARJAN B-POOLIIN

Team AK pelasi loistavan turnauksen Ruokolahdella ja pokkasi sieltä jo toisen peräkkäisen turnausvoittonsa. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta eli kaikki pelit olivat kaksieräisiä.

Aamun ensimmäinen peli kisattiin Vammalan Lentopalloilijoita vastaan. Ensimmäinen erä oltiin koko ajan niskan päällä muutaman pisteen erolla ja se päättyikin Kisalle 25-19. Toinen erä olikin sitten Kisalta ainut huono erä koko turnauksessa. Peliä ei saatu toimimaan oikeastaan millään osa-alueella ja erä päättyikin tylysti VaLePalle 9-25. Koko peli 1-1 ja kummatkin saivat siis yhden ottelupisteen.

Seuraavana oli tuttu vastus Torniosta Lentis-88. Päivän ensimmäisestä pelistä sisuuntuneina ja muistissa viime kohtaamisen karvas tappio 2-0 sai Team AK:n vauhditettua taas hyvään pelivireeseen. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla tasaisesti. Muun muassa tavallisesti yleispelaajana pelaava Iiris Lehtimäki kokeili liberon tonttia ja nosteli kovia syöttyöjä ja hyökkäyksiä tarkasti mainiolla prosentilla. Hyökkäysvoimaahan joukkueella riittää joka pelipaikalle, kunhan vain nostot saadaan nappiin. Team AK näyttikin Torniolle "mitä kuuluu ja kuka käskee", vieden erät selkeästi 25-10, 25-14. Nappasi näin pelistä täydet kaksi ottelupistettä.

Kolmas peli pelattiin Someron Palloa vastaan. Ensimmäinen erä oli 18-25 häviöstä huolimatta hyvännäköistä, vaikka se ei aivan riittänytkään voittoon. Toiseen erään tehtiin pikku tarkennuksia ja se lähtikin hyvin käyntiin heti alusta asti päättyen selkeästi Kisalle 25-14. Eniten pisteitä paukuttivat hakkuri Jenniina Virtakangas ja keskitorjuja Milla Heikkilä. Lopputulos 1-1 eli ottelupisteitä yksi.

Viimeisenä vastuksena oli isäntäjoukkue Ruokolahden Raju. Tämä peli ratkaisi myös turnausvoiton. Hakkuri Jenniina Virtakangas jatkoi tasaisen varmaa suorittamistaan ja johdattikin Kisan ensimmäisen erän voittoon 25-19. Toinenkin erä alkoi hyvin ja sujui mallikkaasti kymmeneen pisteeseen saakka, kunnes Ruokolahtikin heräsi taistelemaan. Peliä edettiin pienin piste-eroin. Erä päättyi Ruokolahdelle 21-25. Ottelupisteet 1-1.

Turnauksen päättyessä Team AK:lla ja Rajulla oli kummallakin ottelupisteitä viisi. Voitetut ja hävityt eräpisteet kuitenkin ratkaisivat ja Team AK oli tässä parempi. Se tietää siis sitä, että tammikuun turnaus pelataan SM-sarjan B-poolissa.

Valmentajat olivat tyytyväisiä päivän kulkuun. Pystyttiin pelaamaan jo paremmin sovittuja juttuja, vaikka vielä on petrattavaakin torjunta- ja varmistus pelissä.