D/C-tytöt, Dt 6vs6

AK - KuRy, NJ Tornado, Kiisto D2007

Kurikka

D-tyttöjen aluemestaruussarjan B-poolin turnaus 25.11

D-tyttöjen aluemestaruussarja (6vs6) turnaus pelattiin sunnuntaina 25.11Kurikan Monnarilla.

Ensimmäinen peli on 10.30. Lähdetään liikkeelle siten, että ollaan Monnarilla 9.20. Aikataulu on joustava. Kahden pelin jälkeen on pidempi tauko ruokailua varten.

Kurikka järjestää lämpimän lounaan, jos syöjiä on riittävästi. Keskiviikon treeneissä tieto minulle.

Turnauksen ensimmäiseen otteluun Kisan vastustajaksi asettui NJ Tornado. Ottelun aluksi Kisalta onnistui kaikki ja tilanne taululla 9-0. Sitten peli tasoittui ja erän loppu eteni tasavauhtia Kisan selkeään voittoon. Toiseen erään vaihdettiin puolet pelaajista ja erä ei oikein tahtonut käynnistyä. Kisa kuitenkin pääsi niskan päälle johtaen erää 23-19, kun kipsi iski päälle ja pian oltiinkin numeroissa 24-24. Kisan tytöt osoittivat kuitenkin tuolloin luonteensa ja vei kaksi seuraavaa pistettä nimiinsä voittaen erän 26-24 ja pelin puhtaasti 2-0.

Seuraava peli Kiistoa vastaan oli edellisen toisinto. Ensimmäinen erä lasketellen 25-11 voittoon, mutta toisessa erässä peli karahti. Jopa muutama vaihto tehtiin pelaajien herättämiseksi ja valmentajan äänenpainokin taisi välillä nousta. Tilanne säilyi kriittisenä 15-15 tilanteeseen saakka, mutta sitten Kisa sai pelinsä käyntiin ja karkasi selvään 25-19 voittoon. Näin tämäkin peli Kisalle 2-0.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus Kurikan Ryhti. Kisan pelissä oli selvästi Kiisto-pelin vaikean toisen erän jälkeen tapahtunut ryhtiliike. Kisa oli hiuksenhienosti niskan päällä koko pelin ajan vieden pelkin selkeästi 2-0 (25-20, 25-16).

Tyttöjen peli oli kolmessa viikossa taas mennyt himpun verran eteenpäin ja ainakin vastustajien kehitysvauhdissa on pysytty. Koko turnaus pelattiin leveällä rintamalla, joka erään kolme vaihtoa tehden. Runsas pelaajien pyörittely tässä vaiheessa selkeästi näkyy erien alussa, mutta pelaajat tarvitsevat peliaikaa kehittyäkseen.

Seuraava D:n A-poolin turnaus pelaan vuoden 2019 puolella, eli nyt on aikaa lähes kaksi kuukautta treenata ennen seuraavia koitoksia.