D/C-tytöt, Dt 6vs6

AK - NJ Hype, Kiisto 06 ja Kiisto 07

Härmäsali

D-tyttöjen AM-sarjan A-poolin turnaus Härmäsalissa 3.11

Turnauksessa Kisan vieraaksi saatiin juuri niin kovat joukkueet kuin etukäteen odotettiinkiin. Ensimmäisessä pelissä NJ Hypeä vastaan Kisa osoitti menneensä kovasti eteenpäin. Ennen kauden alkua Hype pyyhki Kisalla Tassuturnauksessa lattiaa, mutta nyt joutui NJ pelaamaan tosissaan viedessään 2-0 voiton erin 25-22, 25-18. Toisessa pelissä vastassa oli jo viime kaudella C:n sarjaa pelannut Vaasan Kiisto 06. Ensimmäisessä erässä arkailtiin Kiiston hyökkäyksiä eikä peliä saatu millään toimimaan. Toinen erä oli sitten paljon parempi. Peli kuitenkin päättyi Kiiston selkeään 2-0 (25-9, 25-15) voittoon. Viimeisessä pelissä Kisan vastustajana eli edellisestä turnauksesta tuttu Kiisto D2007. Peli oli lähes edellisen turnauksen pelin jännittävä toisinto, mutta nyt ei tarvittu kolmea erää, vaan Kisa saalisti 2-0 voiton niukasti mutta kuitenkin selkeästi 2-0 (25-17, 25-22). Turnauksen voitti selkeästi Kiisto06. B-poolista vauhtia hakevat Kisa ja KiistoD2007.

Turnausten välillä Kisan peli oli selvästi kehittynyt, etenkin kuusikkopelissä oli tapahtunut merkittävää parannusta. Samoin yläkauttasyöttö oli astunut kuvaan ja vastaanottopeli kehittynyt. Seuraavat kehityskohteet ovat selkeät ja niiden pariin uppoudutaan ennen seuraavaa turnausta.