Naiset N2 , N2-sarja

AK Team AK - NJ/TR

Härmäsali

Taisteluvoitto NJ/TR joukkueesta!

Voitto Team AK joukkuelle numeroin 3-2 :). Olihan taas hermoja raastavan tiukka peli. Viidennen erän loppu taas alleviivasi, että peli ei ole ohi ennen kuin pilli soi. Siinä vietiin tikkari kylmästi vastustajan suusta. Vastustaja pääsi syöttämään ottelupalloa tilanteesta 12-14... joukkue taisteli kuitenkin hienosti loppuun asti ja erä Kisalle 16-14. Vastaava nousu oli tapahtua jo neljännessä erässä, kun Iiris Lehtimäen syöttövuorolla joukkue nousi 16-24 tilanteesta jo 22-24 tilanteeseen, mutta lento valitettavasti loppui pikku virheeseen... tämäkin oli hieno osoitus Joukkueen paineensietkyvystä. Hienoa oli myös saada ensimmäistä kertaa koko rosteri mukaan peliin, kun Pauliina Koski ja Jemina Korkeatupa olivat myös mukana vahvistamassa kt osastoa.

Pelit jatkuvat taas ensi viikonloppuna A-sarjan ensimmäisellä pooli kierroksella, jossa vastassa myös tämän päivän vastustaja, joten veikkaan että revanssihenkeä kehitellään Nurmon suunnalla seuraavan viikon aikana.

Joukkueen parhaana palkittiin tänään Milla Kalliokoski.

Kiitokset yleisölle hyvästä kannustuksesta.