D/C-tytöt, Ct

Ralepa, Tiikerit, Kelepa - AK

Ruukin koulukeskus

Kisan C2-tytöt sijoitusvälierän ykkönen

Kisan C2-tytöt matkasivat lauantaina 16.3 Ruukkiin pelaamaan C-tyttöjen sijoitusvälierää.

Turnauksen aluksi otettiin mittaa Kokkolan Tiikereistä. Peli oli edellisen kohtaamisen toisinto. Kisa hallitsi ensimmäistä erää suvereenisti voittaen 25-18, mutta liekö kentällä toisessa erässä samat tytöt, kun peli oli niin erilaista. Erä selvästi Tiikereille 18-25. Kolmanteen erään molemmat joukkueet saivat hyvän erän. Kisa hallitsi alkua ja Tiikerit siitä eteenpäin lähes loppuun. Tiikerit johti 14-11, kun syöttämään astui Minttu Salo. Mintun verkkonauhaa hiponeet tykkisyötöt tekivät pahaa jälkeä Tiikereiden vastaanotolle. Kahdessa syötössä 14-14 ja 15-14, Minttu hyödynsi yläpaulaakin. Erä- ja ottelupallosyöttö oli jäätävä ässä 5 nurkkaan. Se päätti pelin melkoisen tylyllä tavalla. Kisa voitti erän 16-14 ja ottelun erin 2-1.

Kisan turnauksen toinen peli oli päivän parasta. Vastassa emäntäjoukkue Ralepa. Kisa ei antanut Ralepalle mitään mahdollisuuksia vaan vei pelin selvästi 2-0 (25-15, 25-20).

Kolmannessa pelissä pelin taso laski edellisistä. Kempeleen peli ei aivan ollut kahden muun vastustajan tasolla ja Kisankin pelin taso vähän putosi. Mutta hyvän taistelun ja tsemppaamisen kautta selkeä voitto 2-0 (25-22, 25-18).

Tyytyväisyyttä turnauksessa herätti joukkueen tasaisuus. Syöttö oli hyvä kaikilla pelaajilla ja vastaanotossakaan ei ollut alkukauden tapaisia haasteita. Parannettavaakin toki löytyy, mutta kelläpä ei löytyisi. Hieno päivä koko porukalla ja erityiskiitokset mukana olleelle runsaalle fanijoukolle ja Juha-kuskille.

Turnausvoiton ansiosta Kisan C2-joukkue pelaa C-tyttöjen sarjassa niin korkeista sijoista, kuin se tammikuussa sarjaan lähteneellä joukkueella on mahdollista. 6.4 pelattavassa sijoitusturnauksessa pelataan sijoista 61-68. Kisan vastustajat ovat Laihian Luja 05, Kokkolan Tiikerit ja Leppäveden Leppä. Turnauspaikka selviää piakkoin.