D/C-tytöt, Ct

Kokkolan Tiikerit, Laihian Luja 05, Vaasan Kiisto - AK AK C2

Koivuhaan Koulu, Kokkola

Kisan C2 taistellen maksimisuoritukseen

Kisan C2 tyttöjen kauden toinen sarjaturnaus pelattiin Kokkolassa 9.2. Avausottelussa vastassa Kokkolan Tiikerit. Tiikereiden peliä näin syksyllä C:n tasonmittauksessa edellisen kerran. Siihen verrattuna oli Tiikerit petranneet, mutta Kisan työt pelasivat Tiikereitä vastaan tähän mennessä parhaan pelinsä. Ensimmäisessä erässä onnistui lähes kaikki ja Tiikerit raidat haalenivat Kisan mätkiessä taululle eräpisteet 25-15. Usein toisessa erässä peli kääntyy, niin nytkin Tiikerit sai pelinsä toimimaan ja Kisan kenttäpuoliskolla vähän seisoskeltiin, erä Tiikereille 18-25. Kolmanteen erään Kisan tytöt taas syttyivät ja erä Kisalle puhtaasti 15-9. Liiton pistepörssin mukaan Kisan parhaat pistenikkarit pelissä olivat Minttu Salo 6 pistettä ja Melissa Loch sekä Pauliina Koski 4 pistettä. Liiton pistepörssi on yleensä vähän alakanttiin, mutta sillä mennään :). Kokkolan joukkuessa kiinnitti huomoita pitkänhuiskea, hyvin liikkuva Venla Kujala, joka tekaisi turnauksessa 45 pistettä.

Toiseen peliin verkon vastapuolelle asettui Laihian Luja -05. Eka erä oli pian taputeltu, kun Luja toiselle keskarille sattui once in a lifetime -syöttöputki. Viitisentoista verkon yläpaulaa hiponutta tykkisyöttöä.... ja erä oli taputeltu luvuin 6-25. Toiseen erään Kisa keräsi rivit kasaan, Mutta aivan ei toivuttu ekan erän selkäsaunasta, joskin nyt erätappio vain 19-25 ja peli Lujalle 0-2. Tässä pelissä ei Kisa pistepörssissä paljon juhlinut. Melissa ehti kerätä 4 pistettä ennen kuin tuomari puhalsi pelin päättyneeksi.

Kolmanteen peliin vastaan asettui EP-alueen D-tyttöjen ykkönen, eli Vaasan Kiisto 06. Tämä Kisalle aiemmin voittamaton ryhmä taipui nyt Kisalle 2-0 (25-22, 25-16). Tässä pelissä Jemina Korkeatupa pääsi vauhtiin halliten verkkoa välillä omista korkeuksistaan. Jeminan saldo pelissä 10 pistettä. Mintulle 6, Melissa ja Nanna Hautala 4 pistettä.

Kisa tuli poolissa toiseksi Laihian voittaessa.

Seuraavana C:n sarjassa on edessä välierävaihe. Kisan C2 pelaa sarjassa sijoista 61-76. Tämän korkeammalle ei sarjassa tammikuussa aloittanut joukkue voi päästä. Maaliskuun puolenvälin sijoitusvälierän vastustajat ja pelipaikka on tätä kirjoitettaessa vielä auki.