Pelaajauutinen
Julkaistu: 13.01.2019 00.00

Pelaajauutinen

Joukkueen vahvuuteen on liittynyt Veera Help. Tämä oli hieno uutinen joukkueelle, joka on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista. Tähän liittyen perjantaina saimme kuitenkin myös toisen hyvän uutisen, sillä yp Julia Raiskio palaa lähes kuukauden tauon jälkeen harjoituksiin ja peleihin.

Veera on kotoisin Kiuruvedeltä eli päivittäiset treenit hoituvat muissa joukkueissa, etäisyyden takia. Veera pelaa pääasiassa liberon roolia, mutta yp:n ja passarin roolitkin onnistuvat. Pelejä kertyy tällä hetkellä A, B ja naisten kakkos sarjasta eli ohjelmaa riittää, kun nyt mukaan tulee vielä C-tyttöjen sarja. Myös maajoukkue ja aluejoukkuetoiminta on tullut Veeralle tutuksi viimeisen vuoden aikana. Veeran ensimmäinen koitos Team AK:n kanssa on Savonlinssa 19.01, jossa käydään SM-sarjan B poolin kierros. Turnauksesta joukkue lähtee ennakkoluulottamasti hakemaan nousua A pooliin, jossa pelaa tämän hetken neljä Suomen parasta CT joukkuetta.

Pelaajan oma esittely.

Olen 13 ja täytän pian 14 vuotta. Olen harrastanut lentopalloo noin 8 vuotta. Isoveli joka on 17v pelaa kuortaneella ykkös-sarjaa ja pielaveden sammossa A-pojissa ja on U18 maajoukkueessa. Pikkuveli on 4v ja harjoittelee kotona seinää vasten ahkerasti pallottelua ja tykkää katsoa esim. savo volleyn pelejä telkkarista. Isäni on valmentanu mua junnusta asti ja hän pelasi aikoinaan liiga tasolla. Kun aloitin lentopallon pelaamisen, harjoittelin poikien kanssa ja lähdin myös sarjaan heidän mukana 6-vuotiaana. Äiti on ollut mukana kannustamassa ja tukemassa taustajoukoissa. Nyt haluan että ei tulisi loukkaantumisia ja pysyisin maajoukkueleireillä mukana. Lajitreenejä mulla on 3x ja teen omatoimisia harjoituksia 3x viikossa. Pelejä on lähes joka viikonloppu.

Tervetuloa joukkueeseen Veera!

T: Valmentajat & Pelaajat

Seuran uusimmat