Miehille tiukasta väännöstä käteen vain yksi piste.
Julkaistu: 12.01.2019 00.00

Ajoittain hyvin sujunut peli ei riittänyt otteluvoittoon miesten 2-sarjan ottelussa JyväsLentistä vastaan lauantaina Härmä-salissa. Ottelun kaksi ensimmäistä erää sujui tasaisissa merkeissä Jylen ottaessa voiton enimmäisestä ja Kisa toisesta. Kolmannessa erässä vierasjoukkueen peli sekosi täysin ja Kisan ensimmäisen syöttövuoron päättyessä lukemat taululla oli 14-1! Tämä saattoi ratkaista koko ottelun lopputuloksen kotijoukkueen tuudittautuessa helppoon voittoon. Neljäs erä väännettiin tasatahtiin aina jatkopalloille asti ja lopulta vieraat käänsivät erävoiton 25-27. Viides erä oli kotijoukkueen hermostunutta peliä virheillä höystettynä ja toisaalta Jylen vähemmät virheet takasivat erä- ja otteluvoiton sekä kaksi sarjapistettä Kisan tyytyessä yhteen.

Kisan kausi jatkuu 27.1. vieraspelillä Kajaanissa. Seuraavat kotiottelut nähdään Härmä-salissa su 3.2. klo 16.30 Puijo Wolleytä vastaan ja poikkeuksellisesti tiistaina 5.2. klo 19.00 Kuortaneen urheiluopiston joukkuetta vastaan. Tervetuloa kannustamaan!