M2 väänsi voiton tasaisesta ottelusta PoWoa vastaan.
Julkaistu: 02.12.2018 00.00

Puijo Volleyn nuori joukkue antoi Kisa miehille kelpo vastuksen miesten 2-sarja ottelussa sunnuntaina Härmä-salissa. Ensimmäisessä erässä pisteitä napsittiin vuoron perään kunnes vierasjoukkue riuhtais viiden pisteen johdon tilanteessa 16-21. Erä näytti jo menevän vieraille mutta Kisan aikalisän jälkeen kotijoukkue tempäisi 7 pisteen putken ja tilanteeksi 23-21 ja siitä yhden pisteen mentyksen jälkeen erävoittoon 25-22. Lopun nousun mahdollisti hyvin suunnattu, virheetön syöttö sekä peräänkuulutettu tiukempi torjuntapeli.

Toinen oli ensimmäistä erää vielä tasaisempi ja piste-ero oli suurimillaan 3 pistettä. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja yleisö tykkäsi. Kisan kohtaloksi koituivat virheet erän ratkaisuhetkillä ja erä PuWolle 23-25. '

Jatkopalloille edenneessä kolmanneessa erässä ottelu lopulta käänty Kisan eduksi. Kisa hukkasi viiden pisteen johtonsa (21-16) ja erävoitto oli jo karkaamassa vieraille tilanteessa 25-26. Vasta Kisan kolmas eräpallo tuotti tulosta ja 29-27 erävoiton. Päätöserää Kisa johti alusta alkaen ja pystyi painostamaan vastustajan virheisiin ja pitämään oman pelin hyvin kasassa.

Hieno ja yleisöönmenevä peli Kisalta. Liike kentällä säilyi hyvänä, vastaanotto toimi ja hyökkäyksiä pystyttiin päättämään etenkin keskeltä. Ehkä hieman monipuolisempi hyökkäysten rakentelu olisi vaikeuttanut Puwon torjuntapeliä joka ajoittain oli ohittamaton Kisalle.

Runkosarjaa on jäljella kaksi ottelua: vieraspeli Oulunsalossa ja viimeisenä kotiottelu Pielaveden Samopa vastaan 16.12. klo 16.00. Ja tammikuussa homma jatkuu uusin lohkojaoin. Tervetulo kannustamaan Härmä-saliin!