Naiset N2, Naisten 2-sarja

AK - Nurmon Jymy2 N2

Härmä-Sali

NJ 2 vei suoraan 0-3

Kauden toinen naisten peli osui joko sopivasti syysloman loppu viikonloppuun, tai sitten ei: Ei ainakaan Kisan kannalta. Nurmon 2 vei ottelun suoraan 0-3.

Kisan peli oli koko ottelun ajan enemmän tai vähemmän käsijarru päällä pelaamista. Ainoastaan hetkittäin nähtiin väläyksiä Kisan naisten omasta omalla tasolla tapahtuvasta pelaamisesta. Ehkä syynä oli lomareissujen aiheuttama pelaamattomuus ja matkaväsymys tai mikä lienee. Yhtä kaikki tänään kentällä nähtiin vaisusti pelaava Kisa.

Ensimmäinen erä alkoi ja päättyi Nurmon hallinnassa. 13-15 tilanteeseen Kisa vielä nousi lähelle ja pelaamaan vielä erän voitosta, mutta joko vastustajan aloitussyötön pahuus tai sitten vastaanoton heikko päivä näkyi ja Nurmo 2 vei erän 17-25.

Toinen erä alkoi tasaisemmin ja erä puolella välillä Kisa karkasi 14-9 johtoon, erityisesti yleispelaajan paikalla pelanneen Petra Turusen kovien aloitussyöttöjen että häpeämättömien hyökkäysten johtamana. Kisan ote ei kuitenkaan pitänyt ja Nurmo kampesi itsensä rinnalle ja ohi voittaen erän 21-25.

Pitkän erätauon jälkeen Kisa oli vaihtanut kentälle koostumustaan, mutta sekään ei näyttänyt piristävän puolitehoisesti ja väsyneesti pelannutta joukkuetta. Edes pelaajavaihdot eivät tuoneet peliin potkua kuin ajoittain, mutta varsinaista pelin ja taistelun sytyttäjää joukkueesta ei löytynyt. Erä alkoi ja loppui Nurmon hallinnassa. Ja päättyi selkeästi 15-25 Nurmolle.

Ehkä hyvä että huono päivä sattuu sitten kaikille samaan aikaan, mene ja tiedä. Joka tapauksessa ensi viikolla Kisa pelaa ensimmäisen vieraspelinsä Nurmon 4 joukkuetta vastaan Keski-Nurmon koululla LA 27.10 klo 18 alkaen ja kentällä nähdään varmasti aivan toisenlainen Kisa.