C-tytöt, CT SM-sarja

AK Team AK - Wovo C1, Ajo C1 ja C Red

Savonlunna

B-poolin turnaus

Viime viikonloppuna Team AK kävi Savonlinnassa testaamassa, mikä meininki on B-poolissa. Ensimmäinen vastustaja oli Savonlinnan Ajo C1. Peli päättyi Savonlinnan voittoon 2-1. Ensimmäisen erän Team AK vei tiukan taistelun jälkeen 25-23. Seuraavassa erässäkin oltiin niskan päällä 16-12, jolloin Savonlinna laittoi vilkun päälle ja ajoi ohi. Erä päättyi Savonlinnalle 25-20. Sama vauhti jatkui myös viimeisessä erässä, jonka Savonlinna vei selkeästi 15-7.

Seuraavana oli vastassa Salon viesti C Red. Ensimmäinen erä oli tasaista taistelua. Salo väänsi sen kuitenkin itselleen tiukan lopun jälkeen 28-26. Seuraavassakin erässä pysyttiin mukana 10-11 saakka, jonka jälkeen Salo näytti kovuutensa ja vei erän itselleen 25-15 eli koko pelin puhtaasti 2-0.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisinpänä vastustajana oli Woman Volley C1 Rovaniemeltä. Ensimmäisessä erässä pysyttiin roikkumaan koko ajan muutaman pisteen takaa-ajo asemassa. Rovaniemi pysyi lujana ja vei erän itselleen pistein 25-19. Seuraavassa erässä tiputtiin kyydistä jo alkumetreillä ja Rovaniemen tytöt veivät erän suvereenisti 25-15, koko ottelun 2-0 ja pokkasivat samalla myös turnausvoiton.

Team AK:ssa juuri aloittanut Veera Help vakuutti taidoillaan koko joukkueen. Nopeat jalat ja loistava tekniikka torpedoivat monet vastustajan aloitussyötöt ja hyökkäysyritykset.

Yleisesti ottaen Team AK pystyi antamaan hyvän vastuksen B-poolin muille joukkueille. Asennepuoli kun saadaan vielä kuntoon kovempia joukkueita vastaan pelatessa, niin pystytään kääntämään voitoksi tiukatkin pelit.