28
HUH
10.00
B-tytöt, Jymy turnaus

AK Team AK - NJ-04 ja Wovo  

Seinäjoki

Jymyturnaus

Jymyturnauksen toinen päivä päättyi hienosti finaalipeliin. Tämä oli pienoinen yllätys, sillä taakse jäivät molemmat maajoukkue pelaajilla ladatut Wovon joukkueet. Itse finaalissa oli vastassa tuttu Nurmon 04 joukkue, jonka voittaminen on osoittautunut... sanotaan nyt ainakin että haastavaksi. Vilpittömät onnittelut kuitenkin koko Nurmon joukkueelle turnausvoitosta.

Peleistä sen verran että, päivän ensimmäinen peli Wovoa vastaan oli hieno taisteluvoitto ja varmaan kauden parhaiden pelien tasolla. Itse finaalipelin ensimmäinen erä oli ihan hyvin hallussa, ihan erän viimeisille pisteille asti, mutta viimeistä pistettä ei saatu tehtyä millään... Toisessa erässä hartiat sitten pikkasen putosivat, tiukan erätappion jälkeen. Joten toinen erä meni Nurmolle aika selvin numeroin.

Vähän haikein mielin pitää nyt todeta, että pitkä Hippo/Jymyturnauksien aika on nyt ohi. Mutta se sai arvoisensa lopetuksen, kun joukkue oli mukana taistelemassa turnauksen voitosta. Kiitokset vielä Jymyn organisaatiolle, hienosti järjestetyistä kisoista.

Onnittelut pelaajille hopeamitalista !

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista